Siverek'te 'Savaşa Hayır' Protestosu - Son Dakika
Güncel

Siverek'te 'Savaşa Hayır' Protestosu

Siverek\'te \'Savaşa Hayır\' Protestosu

Siverek'te 'Savaşa hayır' protestosu Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde Demokrasi Platformu üyeleri, 'Size savaş yaptırmayacağız' sloganıyla basın açıklaması yaptı.

28.07.2015 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siverek'te 'Savaşa hayır' protestosu

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde Demokrasi Platformu üyeleri, 'Size savaş yaptırmayacağız' sloganıyla basın açıklaması yaptı.

Kanlıkuyu Meydanı'nda akşam saatlerinde toplanan 100 kişilik grup, 'Tercihimizi yaptık, size savaş yaptırmayacağız' yazılı pankart açarak Türkiye'nin olası bir savaş yapmasını istemediklerini söyleyip basın açıklaması yaptı. DBP Siverek İlçe Başkanı İbrahim Ayyıldız'ın okuduğu basın açıklamasının ardından grup dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siverek'te 'Savaşa Hayır' Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Sen bilirsin: Hangi asırda neyin kafasını yaşıyorsunuz. Pankarta bak barış varmış niye bir hafta önce yok diyordunuz. Devrimci, ezilen halklar, kardeşlik, özgürlük deyip durdunuz. Burdan çıksa çıksa Kore gibi komünist bir derebeylik karayılan gibi bir diktatör çıkar. O zaman ben görürdüm elinde boş kagıtla sokağa çıkabilirsiniz 2 0 Yanıtla
  • epikuros: Neden mesajlarınızı sürekli Türkiye Cumhuriyetine veriyorsunuz ki. PKK ya söyleyin silahı bıraktıklarında operasyon diye bir sorun kalmayacağını göreceksiniz. 1 0 Yanıtla

Advertisement