Siverek'te Şehide Saygı Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Siverek'te Şehide Saygı Yürüyüşü

Siverek\'te Şehide Saygı Yürüyüşü

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 23 Kasım günü 1 polis memurunun şehit düştüğü, 1 polisin de yaralandığı saldırıyı kınamak için bir araya gelen vatandaşlar terörü lanetleyerek kortej yürüyüşü düzenlendi.

27.11.2015 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 23 Kasım günü 1 polis memurunun şehit düştüğü, 1 polisin de yaralandığı saldırıyı kınamak için bir araya gelen vatandaşlar terörü lanetleyerek kortej yürüyüşü düzenlendi.

Cuma namazı çıkışında Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Sulu Camii önünde toplanan vatandaşlar burada Türk bayrakları açarak sloganlar attı. PKK saldırısını kınayan vatandaşlar "Kahrolsun PKK" sloganları eşliğinde yürüyüş düzenlendi.

Kortej yürüyüşünde çevrede yoğun güvenlik önlemleri alındı. Yürüyüşte Türk bayrağı açan vatandaşlar sık sık "Kahrolsun PKK", "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez", "Serdal Toprak Ölümsüzdür" sloganları attı .Yürüyüşe esnaflar ve yoldan geçenlerde destek verdi. Cumhuriyet Meydanı'na gelen kalabalık basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasını grup adına Mustafa Fettahlı yaptı.

Fettahlı yaptığı açıklamada, "23.11.2015 akşam saatlerinde devriye görevi atmakta olan polis ekibimize alçakça kalleşçe terörist saldırısı gerçekleşmiştir.Bu alçak saldırı sonucu polis memurumuz Serdar Toprak hayatını kaybetmiş bir diğer polis memurumuz Sinan Şengül ise saldırıdan yaralı olarak kurtulmuştur.Bizler Siverekliler olarak bu kalleşçe saldırıyı kınıyor ve bu meydandan tek ses tek nefes olarak bildiriyoruz ki şehitler ölmez vatan bölünmez. Memleketimizde olan bu saldırıyı bizler bütün olarak Siverek olarak kabul etmemiz mümkün olmadığı gibi yapılan şerefsizce saldırıyı memleketimize sıkılmış sayıyoruz. Siverek'in huzurunu refahını bozmaya yeltenen şer çetelerine terör örgütlerine buradan sesleniyoruz ki asla başaramayacaksınız.Hain tuzaklarınız kalleş planlarınız amacına ulaşamayacaktır.Ne zaman ki şahadet sorgulatılmaya başladıysa işte o zaman dediniz ki bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.

Siverek bugün susmamıştır.Siverek bugün evladına şehidine sahip çıkmıştır. Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun. Bu meydana gelen ve gönlü burada olan herkes şehidimize hakkını helal etsin. Acımız büyüktür çünkü bugün Siverek in şehidi vardır. Şehit polisimiz Serdar Toprak'a Allah'tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyor. Yaralı polisimiz Sinan Şengül de acil şifalar cenabı Allah'tan niyaz ediyoruz" dedi.

Yapılan basın açıklaması sonrasında grup sessiz şekilde dağıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Siverek'te Şehide Saygı Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement