Siverek Trafiğine Çözüm Aranıyor - Son Dakika
Güncel

Siverek Trafiğine Çözüm Aranıyor

Siverek Trafiğine Çözüm Aranıyor

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde temaslarda bulunan ulaşım uzmanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan ve ekibi ilçe trafiğine çözüm arıyor.

15.06.2015 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz'ın daveti üzerine ilçeye giden Prof. Dr. Rafet Bozdoğan ve ekibi, ilçedeki mevcut trafik sorunlarını çözmek amacıyla 6 aylık çalışmanın ardından hazırladıkları raporları Yılmaz'a sundu.

Ulaşım Uzmanı Bozdoğan ve beraberindekiler Siverek'te incelemelerde bulundu. İlçenin muhtelif yerlerinde yoğun trafik sorunlarını çözmek amacıyla otopark ve caddelerde tespit çalışması yapıldı.
Çalışmanın ardından İlçe Belediye Başkanı Resul Yılmaz'a sunum yapan heyet, olası çözüm yollarını sıraladı.
Gerçekleşen toplantının ardından Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Ulaşım Uzmanı Rafet Bozdoğan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Mahmut Kırıkçı ve beraberindekiler ilçe merkezinde trafik düzenlemeleri yapılacak alanlarda incelemelerde bulundu.

Tespit çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla Bozdoğan ve ekibi ile birlikte bizlere trafik düzenleme güzergâhlarını yerinde incelediklerini belirten Belediye Başkanı Resul Yılmaz, "İlçemizin trafik sorununa rahat bir nefes aldırmak için yapılacak düzenlemeleri yerinde görme imkânı bulduk. Bizlerin bir takım önerilerini dikkate alan hocamız ve ekibi sunduğumuz değişiklikleri de plan içerisine aldı. Bu konuda trafik düzenlemeleri acısından da Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığımız yetkilileri ile istişare içerisinde bulunarak düzenleme çalışmalarına başlayacağız" dedi.

Ulaşım Uzmanı Bozdoğan ise "Kentin otopark ihtiyacını karşılamak ve trafik sorunlarını bir nebzede çözmek amacıyla belediye tarafından otoparklar yapıldı. Bu da ilçe ulaşımı ve trafiği için çok önemli. Başkan Yılmaz'ın da önerileri ile tamamlanan uygulamayı hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Bozdoğan ve ekibi incelemenin ardından Siverek'ten ayrıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Siverek Trafiğine Çözüm Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Kemal: evet önce çevre yolu yapılması Lazım 0 0 Yanıtla
  • yakup tabar: bence önce çevre yolunun çevreden geçmesi lazım sonra yollar düzeltilmeli sonra trafik sorunu tartışılmalı ... 0 0 Yanıtla

Advertisement