Siverekli Kadınlar Film Günlerinde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Siverekli Kadınlar Film Günlerinde Buluştu

Siverekli Kadınlar Film Günlerinde Buluştu

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde kadınlara yönelik düzenlenen 'Sinema Günleri' etkinliği devam ediyor.

14.09.2014 13:06

Avrupa Birliği Bilgi Merkezi, Şanlıurfa Ticaret Odası, Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal İlişkiler Müdürlüğü işbirliği ile Siverek'te gerçekleştirilen"Kadın hakları ve film günleri" etkinliğinin ikinci gününde Camikebir Mahallesinde bulunan Paşa Belediye Sosyal Tesislerinde kadınlara yönelik film gösterimi yapıldı.

Siverek Belediyesi'nden alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde başlanan film gösteriminde Benim Madam Curi'm,( animasyon) Kurtuluş Son Durak, Hükümet Kadın 1 filmlerinin gösterimi yapıldı.

Siverek Belediyesiyle birlikte iki gün süren"Avrupa Birliği Kadın hakları ve film günleri" etkinlikleriyle ilgili gazetecilere bilgi veren Şanlıurfa, AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Evrim Uygun yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Şanlıurfa Ticaret Odası, Avrupa Birliği Bilgi Merkezi olarak il içerisinde birçok etkinlik düzenliyoruz. Bu yıl bu etkinlikleri ilçelerde de yapalım dedik. Bunun ilk ayağı Siverek oldu. Buradaki konumuz kadın hakları ve Avrupa Birliği üzerineydi. Dün Siverek Cenap Gülpınar Gençlik Merkezinde Sayın Yılmaz Ensaroğlu'nun katılımı ile çok verimli bir seminer gerçekleşti. Etkinliğin ikinci günün akşamında ise özelikle kadınlara yönelik hem eğlenceli ve hem de düşündürücü filmleri Siverekli kadınlarımızla izledik. İlerdeki aylarda da bu gibi etkinliklerimiz devam edecek. Siverek Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirdiğimiz etkinliklerden dolayı tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Siverekli Kadınlar Film Günlerinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement