Slaven Bilic: Gereğinden Fazla Motive Olmuş Durumdayız - Son Dakika
Spor

Slaven Bilic: Gereğinden Fazla Motive Olmuş Durumdayız

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, şampiyon olmayı çok istediklerini ve bunun için motive olduklarını söyledi.

15.04.2015 15:58

Siyah-beyazlı takımın çalıştırıcısı, BJK Nevzat Demir tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ardından basın mensuplarıyla sohbet toplantısında hem bu sezonun değerlendirmesini yaptı hem de şampiyonluk konusundaki görüşlerini aktardı.

Kulüpte şampiyonluk için coşkunun azaldığı yönündeki düşünceye katılmadığını vurgulayan Hırvat teknik adam, "Takım, kulüp şampiyon olmayı çok istiyor. Belki gereğinden fazla motive olmuş durumdayız. İstanbul Başakşehir maçındaki veya Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki seyirci sayısından dolayı bundan bahsetmiyorum. Bütün ekipte ve kulüpte şampiyon olmak için büyük bir istek ve kararlılık var" dedi.

Gazetelerde gelecek sezon için takımın başına yeni bir teknik direktörün geleceği yönünde çıkan haberlerin kendisini etkilemediğini kaydeden Bilic, "Bunlar, teknik direktör olarak yaptığım işin bir parçası. Bunu sorun haline getirmiyorum. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Şimdiye kadar iyi sezon geçirdim. Yazılanlar, çizilenler beni rahatsız etmiyor. Ne kadar kalırsam kalayım elimden geleni yapmaya çalışacağım. Beşiktaş, bütün bireylerin üstünde. Kulübe hizmet ediyoruz. Ben de burada kaldığım dönem boyunca hizmet etmeye devam edeceğim" diye konuştu.

Bilic, sezon sonunda her şekilde hesap vermeye de hazır olduğunu dile getirdi.

Önder Özen'in Kasımpaşa'nın başında olması

Bilic, Beşiktaş'ta futbol genel direktörlüğü yapan Önder Özen'in Kasımpaşa teknik direktörü olarak ilk maçta kendilerine karşı sahaya çıkmasının bir fark yaratmayacağını öne sürdü.

Önder Özen'e yeni görevinde şans dileyen Slaven Bilic, şöyle konuştu:

"Birlikte çalıştık, iyi bir futbol adamı. Bu biraz garip oldu. İlk defa bize karşı sahaya çıkmış olacak. Türkiye'de çalışan her teknik direktör Beşiktaş'ı iyi tanıyor. Önder Özen'in Kasımpaşa'nın başına geçmesinin ardından takım her şekilde yüksek motivasyonla sahaya çıkacak. Özen'in aktaracağı önemli detaylar olacak. Bence büyük bir fark yaratmaz. Önder Özen'in bizim oyuncularımızın bireysel özelliklerini kullanma şekilleri ve tavırlarıyla ilgili Kasımpaşalı oyunculara söyleyeceği önemli şeyleri olacak. Bu beni endişelendirmiyor."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Slaven Bilic: Gereğinden Fazla Motive Olmuş Durumdayız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement