Slaven Bilic: İş İstanbul'da Bitecek - Son Dakika
Spor

Slaven Bilic: İş İstanbul'da Bitecek

Slaven Bilic: İş İstanbul\'da Bitecek

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçı öncesinde Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ve Atiba Hutchinson basın toplantısı düzenledi.

30.07.2014 00:17

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Feyenoord ile oynanacak kritik maç öncesi düzenlenen basın toplantısında takımına olan güvenini vurguladı.

"Öncelikle tüm Türkiye'ye iyi bayramlar diliyorum." diyerek sözlerine başlayan Hırvat teknik adam, çok önemli bir maç oynayacaklarına değinirken, "Yarınki maç hem bizim için hem rakibimiz için büyük bir maç olacak. İki takım da Avrupa'ya devam etmek için istekli. İki takım da geçen sezon iyi bir başarı göstererek bu maçları oynamaya hak kazandı. İki tane oldukça sıkı maç oynayacağız. Bu maçlar için çok ciddi fedakarlıklar yaptık ve önemli yollardan geçtik. Yarın buradan galibiyetle ayrılmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"VELİ OYNAYAMAYACAK"

İlk 11 için kararını verdiğini belirten Bilic, şöyle devam etti: "Veli, sakatlığı olduğu için aramızda yer alamayacak. Bu eşleşme bana kalırsa, İstanbul'da çözülür. Yemeden gol atabilmek ve kazanmak en iyi sonuç olacak. Yarın akşamki maç hazırlık dönemi sonrasında bizim nerede olduğumuzu gösterecek."

"TAKIMIMA GÜVENİYORUM"

Oyuncularına olan güvenini de vurgulayan başarılı teknik adam, " Yarın için benim oyuncularıma olan güvenim tam, ben takımıma inanıyorum. Cesur ve akıllı oynarsak buradan iyi bir sonuç alacağız.. Buradaki en iyi sonuç yemeden gol atmak olacak ve iş İstanbul'da bitecek. Onlardan akıllı ve Beşiktaş gibi oynamalarını isteyeceğim." dedi.

"TRANSFER İÇİN BEKLEYECEĞİZ"

Transfer için beklediklerini söyleyen Hırvat teknik adam "Lige kadar zamanımız var. Son birkaç gündür tamamen Feyenoord maçına odaklandım. Kulüpte herkes dahil, başta ben olmak üzere saygıyı hak eden bir maç. Yönetimimiz ve başkanımız transfer için en iyisini yapmaya çalışıyorlar. 1-2-3 kaç transfer olur bilmiyorum ama zamanında olursa daha iyi olacak" diye konuştu.

HUTCHINSON'UN AÇIKLAMALARI

İki takım için de önemli bir maç olacağına dikkat çeken Atiba Hutchinson, "İki takım için de önemli bir karşılaşma. Biz bu maça çok önem veriyoruz ve kazanmak istiyoruz. Takım olarak hazırız ve kazanmak istiyoruz. Rakibi çok iyi bir şekilde analiz ettik ve buradan en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz. Yarın için hazırız. Temel konularla ilgili çok iyi bir hazırlık yaptık. Geçen sezondan gelen çok iyi bir çekirdek kadromuz var ve biz her açıdan hazırız. İkinci maçtan önce ilk maçı yarın burada kazanmamız ya da avantajlı bir skor almamız lazım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Slaven Bilic: İş İstanbul'da Bitecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement