Slaven Bılıc'ten Feyenoord Değerlendirmesi - Son Dakika
Spor

Slaven Bılıc'ten Feyenoord Değerlendirmesi

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Feyenoord'u eleyebileceklerini belirterek, turu geçmek için çok büyük şansları olduğunu söyledi.

18.07.2014 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Feyenoord'u eleyebileceklerini belirterek, turu geçmek için çok büyük şansları olduğunu söyledi.

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Slaven Bilic, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda eşleştikleri Feyenoord takımını değerlendirdi. BJK TV'ye konuşan Bilic, daha iyi ve daha kötü bir rakiple eşleşme şansları da olduğunu ifade ederek, "Ama şu kesin ki; büyük bir geleneği temsil eden büyük bir takıma karşı oynayacağız. Dünya Kupası'nda 3. olan Hollanda takımında yanlış hatırlamıyorsam 4 ya da 5 oyuncuları vardı. Geçen sezonki teknik direktörleri, takım değiştirirken takımın önemli parçalarından olan bir oyuncuyu götürdü. Bunun yanında geçen sezonki kadrolarından 2-3 oyuncuyu daha kadrolarında tutamadılar" dedi.

Turu geçmek için çok büyük bir şansları olduğunu vurgulayan Bilic, "10-20 yıl önce ilk maçı deplasmanda oynamanın büyük avantajları olduğu düşünülürdü fakat günümüz futbolunda bunun çok da büyük bir avantaj olduğunu düşünmüyorum. Bu eşleşmelerde ilk maçı deplasmanda oynamanın hem olumlu hem olumsuz yanları vardır" diye konuştu.

Taraftara da çağrıda bulunan Bilic, "Yalnız Feyenoord maçlarında değil, sezonun tamamında özellikle de sezon başında onların desteğine çok ihtiyacımız var. Çok genç bir takımımız var. Geçen sezon ve her sezon olacağı gibi onların desteğine çok ihtiyacımız var" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Slaven Bılıc'ten Feyenoord Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement