Sneijder: Balotelli Tatlı Kaçık Biri... - Son Dakika
Spor

Sneijder: Balotelli Tatlı Kaçık Biri...

Sneijder: Balotelli Tatlı Kaçık Biri...

Sarı kırmızılı futbolcu, Hollanda'nın İtalya ile oynayacağı hazırlık maçı öncesinde çizme basınına çok özel açıklamalarda bulundu.

04.09.2014 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, yeni hocaları Cesare Prandelli ve Guus Hiddink'i değerlendirirken, İtalya kadrosuna alınmayan Mario Balotelli'ye de takılmadan geçemedi.

İtalyan teknik adamın başarıya ulaşacağına inanan Sneijder, La Gazzetta dello Sport'a verdiği demeçte, "Galatasaray gerekli paraya sahip ve yatırım yapabilecek güçte. Eğer durum böyle olmasaydı, Prandelli teklifi zaten kabul etmezdi. Onun gibi biri kazanamayacağını bildiği bir yere gelmez." dedi.

Hiddink ve Van Gaal'i karşılaştıran yıldız oyuncu, "Ben iyi bir diyalog ve futbol oynamanın peşindeyim. Bu açıdan Hiddink, Van Gaal'e göre daha yumuşak. Oyuncularla iletişim kurmayı seviyor. Bu bize büyük bir ivme kazandıracaktır." açıklamalarında bulundu.

Inter'i aklından çıkaramayan 30 yaşındaki futbolcu, "Bence Nagatomo'yu kaptan yapmalılar. Ne de olsa takımda uzun seneler oynayan fazla oyuncu yok. Zamanında yönetim bana iyi davranmadı. Ama ben kulübü ve taraftarları daima hatırlayacağım. Umarım İtalya'da bu sezon şampiyon Inter olur." şeklinde konuştu.

Çizmenin asi çocuğu Mario Balotelli'nin kadroya alınmamasına da değinen yetenekli orta saha, "Bizim için gayet güzel haber. Belki de bize bir gol atacaktı. Mario tatlı kaçık biri. İnter'deyken iyi anlaşıyorduk. Uzun süredir görüşemedik, maçta onu göremeyeceğim için üzgünüm." ifadelerini kullandı.

Son olarak Mourinho ile ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine ise, "Hâlâ 1 numara. Onun gibisi yok..." yorumunda bulundu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Sneijder: Balotelli Tatlı Kaçık Biri... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement