Sneijder: Toplar Ayağımdan Çıktığı An Hedefi Bulacağını Biliyordum - Son Dakika
Spor

Sneijder: Toplar Ayağımdan Çıktığı An Hedefi Bulacağını Biliyordum

Sneijder: Toplar Ayağımdan Çıktığı An Hedefi Bulacağını Biliyordum

Galatasaray - Fenerbahçe maçına damga vuran Wesley Sneijder, "Toplar ayağımdan çıktığı anda hedefi bulacağını biliyordum. Böyle hisler zaman zaman gelir." dedi.

20.10.2014 16:16  Güncelleme: 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Fenerbahçe'ye attığı golleri ülkesinde yayınlanan De Telegraf gazetesine anlattı.

"Burada hayal kurabilirsiniz" manşetiyle yayınlanan haberde, Hollanda Milli Takımı'nın, Wesley Sneijder'in derbideki yıkıcılığını kullanma şansını yakalayamadığı ifade edildi.

"HIDDINK'İN SEÇİMİ APTALCA"

Wesley Sneijder'in Galatasaray-Fenerbahçe maçının son anlarında ortaya çıktığı vurgulanırken, Guus Hiddink'in bu seçimi yapmamış olmasının aptalca olduğu öne sürüldü.

"İZLANDA MAÇINDA KADRODA OLMAMAM HAKSIZLIKTI"

Hollandalı yıldız, "Fenerbahçe'ye attığı gollerle bir nevi intikam mı aldın?" sorusuna, "Bunu böyle görebilirsiniz. Ama hayır. İzlanda'da hayal kırıklığına uğramıştım. Kadroda olmamam haksızlıktı. Bu sanırım çok açıktı. Ama maçın ardından hemen buna bir çizgi çekip İstanbul derbisini düşünmeye başladım. Bu derbi rövanşı ile birlikte Galatasaraylı ve Fenerbahçeli bir futbolcu için yılın maçı ve oynaması fantastik" diye yanıtladı.

"ÇOCUKLUK HAYALİM GERÇEKLEŞTİ"

Fenerbahçe maçının son anlarında ve skor 0-0 iken önce sol sonra sağ 90'dan ağları havalandırmasıyla ilgili olarak ise, " Bruno Alves'in atılması ile bir süre 10 kişiye karşı oynadık. Ama zaman da daralıyordu. Ben de şut atabileceğimi düşündüm. Biri sokuru 1-0 ve 2-0'ı yaparsa bu harika bir şey. Dünya çapında goller atma tecrübesini yaşamak küçük bir çocuk olarak hayal edilebilecek şeyler. Toplar ayağımdan çıktığı anda hedefi bulacağını biliyordum. Böyle hisler zaman zaman gelir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sneijder: Toplar Ayağımdan Çıktığı An Hedefi Bulacağını Biliyordum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • genç fb: arada bi sizde sevinin sıkılmaya başlamıştık artık derbilikten çıkmıştı 4 11 Yanıtla
  • aziz baba: hay be iyiki 2 gol attın bu kadar havalara girdin demekki bu kadar buyuk takımızki bu kadar seviniyolar iallah dortmunt öpücek cinconlarrrr 2 12 Yanıtla
  • şampiyon1907: oynadıkları ezik futbolla şampiyon olacaklarını sanan zavvallı cincon :d 5 5 Yanıtla
  • fenerli: harbiden ya sanki ilk kez böle goller atan birisinde ne abarttın tamam harika goller yok ayağımdan cıktığı biliyordum yok volkanın cıkaracagı goller deilde falan 2 gol attı ya 1 sezon yatar artık 4 3 Yanıtla
  • ahada böyle: kafayı çalıştırıp volkan nın belindeki sorunu anladığın için o bölgelere vurdum de. . . . . bel sorunundan sonra volkana orta sahadan şut çeksen alırdı bel ağrısını çeken bilir. . 4 3 Yanıtla
  • tiiiii: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) şampiyon fener diğwerleri sıralamayı belirlesin 0 0 Yanıtla
  • DAVUT ÖZKAYA: HEP FB YENECEK DEĞİL YA, ARADA BUNLARIN DA GALİP GELMESİNE İZİN VERMELİ BUNLARI DA YEMLEMELİYİZ . . . 0 0 Yanıtla

Advertisement