Sneijder-Yolanthe Çiftinin Bebeği İlk Kez Görüntülendi - Son Dakika
Spor

Sneijder-Yolanthe Çiftinin Bebeği İlk Kez Görüntülendi

Sneijder-Yolanthe Çiftinin Bebeği İlk Kez Görüntülendi

Galatasaraylı Sneijder, ikinci kez babalık sevinci yaşadı. Sneijder-Yolanthe çiftinin oğlu ilk kez görüntülendi.

17.10.2015 11:52  Güncelleme: 12:10

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in oyuncu ve model eşi Yolanthe Cabau, önceki akşam Nişantaşı Amerikan Hastanesi'nde bir erkek çocuk dünyaya getirdi.

İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Yolanthe, 3.5 kilo ağırlığında ve 52 santimetre boyunda sağlıklı bir erkek çocuk dünyaya getirdiği bildirildi. Doğumun doğal yolla gerçekleştiği belirtildi. Çift, bebeklerine Xess Xava adını verdi. Ünlü çiftin oğlu ilk kez görüntülendi.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Sarı-kırmızılı takımın yıldız ismi Sneijder ile eşi Yolanthe Sneijder-Cabau'nun bir erkek çocukları dünyaya geldi. İstanbul Amerikan Hastanesi'nde dünyaya gelen Sneijder-Yolanthe çiftinin oğlunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Hollandalı oyuncunun ilk evliliğinden de bir erkek çocuğu vardı.GALATASARAY'DAN TEBRİK MESAJI

Öte yandan kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Sneijder Ailesi'ni tebrik eder, Galatasaray Ailesi'nin en küçük üyesine uzun ve sağlıklı bir ömür dileriz" denildi.

BEBEK GECİKTİ KIVANÇ TATLITUĞ BEKLEDİ

Sezeryanla doğum yaptığı söylenen Yolanthe'yi tebrik için hastaneye erken gelen Kıvanç Tatlıtuğ'a daha sonra sevgilisi Başak Dizer de eşlik etti. Saat 18.00 civarında geldiği hastanede sevgilisiyle gece yarısına kadar bekleyen Kıvanç Tatlıtuğ minik bebeği gördükten sonra hastaneden ayrıldı. Doğum sonrası Sniejder çiftini kutlayan Tatlıtuğ'u hastane çıkışında futbolcunun babası Baryy Sneijder sarılarak uğurladı. Wesley Sneijder ve eşinin ailesini kutlayarak Başak Dizer ile aracıyla gece yarısı ayrılan Kıvanç Tatlıtuğ sorulara, 'Çok güzel bir bebek ve herkes mutlu' demekle yetindi.


Son Dakika Spor Sneijder-Yolanthe Çiftinin Bebeği İlk Kez Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • TÜRKİYE: kıvanç yolanteye yürüyo resmen :D:D:D 6 26 Yanıtla
  • müdür: kıvanç sen ne ayaksın la 10 11 Yanıtla

Advertisement