Sobadan Zehirlenen 10 Yaşındaki Mustafa Öldü - Son Dakika
Güncel

Sobadan Zehirlenen 10 Yaşındaki Mustafa Öldü

Sobadan Zehirlenen 10 Yaşındaki Mustafa Öldü

İnegöl'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 10 yaşındaki Mustafa Karabacak öldü, annesi Melek Karabacak ise hastanede tedaviye alındı.

12.02.2015 16:54  Güncelleme: 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 10 yaşındaki Mustafa Karabacak öldü, annesi Melek Karabacak ise hastanede tedaviye alındı.

İnegöl'de babasından ayrı yaşayan annesi Melek Karabacak ile anneannesinin evinde kalan beşinci sınıf öğrencisi Mustafa Karabacak, dün saat 23.00 sıralarında sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Haraketsiz bir şekilde yatan oğlunun nefes almadığını fark eden Melek Karabacak, 112 Acil Servis'e haber verdi. Kısa sürede eve gelen görevliler, Mustafa Karabacak'ın öldüğünü belirledi. Oğluna müdahale ederken odadaki karbonmonoksit gazından etkilenen Melek Karabacak bayıldı. Ekiplerin müdahale ettiği Melek Karabacak, önce İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, durumu ağırlaşınca da Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Mustafa Karabacak'ın cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmaya başlandı. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sobadan Zehirlenen 10 Yaşındaki Mustafa Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Meşesi meilih: Uzuldum 0 0 Yanıtla

Advertisement