Şoförler Odası Başkanlarına Yeni Yönetmelikler Anlatıldı - Son Dakika
Güncel

Şoförler Odası Başkanlarına Yeni Yönetmelikler Anlatıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ve MESOB ortaklaşa düzenlediği toplantıda Şoförler Odası Başkanlarına yeni yönetmelikler ile ilgili bilgi verildi.

08.01.2015 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz amaçlarının, Büyükşehir sınırları içerisinde bulunan ticari ve şehir içi ulaşım araçlarına genel bir düzenleme getirmek olduğunu söyledi.

Manisa merkez ve ilçelerde görev yapan Şoförler Odası Başkanlarına, Manisa Esnaf Odaları Birliği'nde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. MESOB Hizmet Binası'nda düzenlenen toplantıya Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, MESOB Başkanı Hasan Geriter, MESOB Genel Sekreteri Önder Savcı ile birlikte oda başkanları katıldı. Düzenledikleri toplantı ile ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, "Oda başkanlarımızı büyükşehir sınırları içerisinde hizmet veren ticari araçlar, servis araçları, ticari taksiler ve şehir içi ulaşım hizmeti veren araçlarla ilgili değişen yönetmelikleri anlatmak için bir araya topladık. Kendilerine harç ve ücretlerle ilgili bilgiler vereceğiz, sorunlarını dinleyeceğiz" dedi. Deniz, yeni uygulamayla birlikte ticari araçları genel bir düzenleme içerisine sokmak istediklerini söyledi.

Şoför Esnafımız Sıkıntı Yaşamasın

MESOB Başkanı Hasan Geriter ise düzenlenen toplantının önemine dikkat çekerek, şoför esnafının yeni düzenlemelerin ardından sıkıntı yaşamaması için böyle bir toplantı düzenlediklerini söyledi. Toplantıya ilçelerden katılan oda başkanlarına teşekkür eden Geriter, "Başkanlarımız kötü hava şartlarına rağmen toplantımıza katıldılar. Kendilerine yeni yönetmelikler ile ilgili bilgi vererek, sorunlarını dinleyeceğiz. Şoför esnafımızın sorunlarının çözümü noktasında her zaman yanlarındayız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şoförler Odası Başkanlarına Yeni Yönetmelikler Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement