Sofuoğlu'na Memleketinde Mehteranlı Karşılama - Son Dakika
Güncel

Sofuoğlu'na Memleketinde Mehteranlı Karşılama

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Tören alanına gelen Kenan Sofuoğlu'nun çiçeklerle karşılanması Sofuoğlu'nun mehteran takımının gösterisini izlemesi Kenan Sofuoğlu'nun mehteran takımı ve arkadaşlarıyla hatıra fotoğrafı çektirmesi SAKARYA - Dünya Supersport Şampiyonası'nda 5'inci şampiyonluğunu ilan eden milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, memleketi Sakarya'da törenle karşılandı.

18.10.2016 18:33

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Tören alanına gelen Kenan Sofuoğlu'nun çiçeklerle karşılanması

Sofuoğlu'nun mehteran takımının gösterisini izlemesi

Kenan Sofuoğlu'nun mehteran takımı ve arkadaşlarıyla hatıra fotoğrafı çektirmesi

SAKARYA - Dünya Supersport Şampiyonası'nda 5'inci şampiyonluğunu ilan eden milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, memleketi Sakarya'da törenle karşılandı.

İstanbul'da düzenlediği basın toplantısının ardından Sakarya'ya gelen Sofuoğlu, evinin bulunduğu Serdivan ilçesindeki Esentepe Mahallesi Muhtarlığı önünde Akyazı Belediyesi Mehteran Takımıyla karşılandı.,Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve Sakarya Emniyet Müdürü Osman Babadağı Sofuoğlu'nu çiçekle karşıladı.

Bir süre mehteran takımının marşlarını dinleyen Sofuoğlu, mehtaran ekibi, polis ekipleri ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu arada, Sofuoğlu'nun başarısını kutlamak için kendisini havaya atmak isteyen arkadaşlarından kaçarak kurtulması ilginç görüntüler oluşturdu. Arkadaşlarından kurtulan Sofuoğlu, daha sonra tören alanından ayrıldı.

Törene, eşi Julia Looman, oğlu Mahir, annesi Nuray Sofuoğlu'nun yanı sıra Vali Yardımcısı Bekir Dınkırcı ve vatandaşlar katıldı.

Sofuoğlu\'na Memleketinde Mehteranlı Karşılama
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sofuoğlu'na Memleketinde Mehteranlı Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement