Söğütlü Esnaf ve Sanatkarlar Odasından Genç'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Söğütlü Esnaf ve Sanatkarlar Odasından Genç'e Ziyaret

Söğütlü Esnaf ve Sanatkarlar Odasından Genç\'e Ziyaret

Söğütlü Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı İsmet Yıldız, yönetim kurulu üyeleriyle Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç'i ziyaret etti.

15.04.2014 18:36

Söğütlü Esnaf ve  Sanatkarları Odası Başkanı İsmet Yıldız, yönetim kurulu üyeleriyle Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç'i ziyaret etti.

Yıldız, ziyarette, ilçede esnaf sayısının gittikçe düştüğünü ve en büyük sıkıntının konut açığı olduğunu söyledi.

Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 3 bin civarında insan çalıştığını belirten Yıldız, "Birçok fabrika, konut olmadığından mecburen servislerle Ferizli'nin merkez köylerinden işçi getirmek mecburiyetinde kalıyor. Bir de meslek yüksekokulunun açılması için çalışmalara başlanmasını istiyoruz. Bizler de esnaf ve sanatkarları odası olarak üzerimize düşeni imkanlarımız dahilinde yardımcı olmaya çalışacağız" ifadesini kullandı.

Genç, ziyaretten memnun kaldığını dile getirerek, Söğütlü'de her yatırımcı iş adamına, esnafa belediyenin kapısının her zaman açık olduğunu kaydetti.

" Sakarya'da başka Söğütlü yok" diyen Genç, şöyle konuştu:

"İlçemizde sivil toplum örgütleriyle, siyasi partilerle, ilçe halkımızla il dışındaki bürokrat ve iş adamlarımızın da desteğini alarak mutlaka  kurumsal anlayışla konut sorununu çözeceğiz. Arkasından da meslek yüksekokulu için çalışmalarımız sürecektir." - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Söğütlü Esnaf ve Sanatkarlar Odasından Genç'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement