Sokakta Arkadaşlarıyla Oynarken Vuruldu - Son Dakika
Güncel

Sokakta Arkadaşlarıyla Oynarken Vuruldu

Sokakta Arkadaşlarıyla Oynarken Vuruldu

*Esenyurt'ta 4 kişi arasında çıkan kavgada ateşlenen silahtan çıkan kurşun sokakta arkadaşlarıyla oynayan 15 yaşındaki Muammer Ardıç'a isabet etti.

01.10.2016 17:21

* Esenyurt'ta 4 kişi arasında çıkan kavgada ateşlenen silahtan çıkan kurşun sokakta arkadaşlarıyla oynayan 15 yaşındaki Muammer Ardıç'a isabet etti.

Talihsiz genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı

Haber: Sinan BİLGİLİ - İSTANBUL DHA

Esenyurt'ta geçtiğimiz ay yaşanan olayın görüntüleri yeni ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre; 4 kişi, bir eve girerek hırsızlık yaptı. Şüpheliler evde bulunan bir silahı da çaldı. Bir köşeye gizlenen 4 şüpheli çaldıklarını paylaşmaya başladı. Ancak aralarında anlaşmazlık çıktı. Bu sırada bir şüpheli, çaldığı silahı ateşledi. O sırada sokakta arkadaşlarıyla oynayan 15 yaşındaki Muammer Ardıç vuruldu. Koşarak kaçmaya çalışan Ardıç, kaldırıma yığıldı. Yoldan geçen bir çocuk ise korkuyla kaçmaya başladı. O anlar sokaktaki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Hastaneye kaldırılan Ardıç kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sokakta Arkadaşlarıyla Oynarken Vuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement