"Sokaktan Spora Projesi" - Son Dakika
Yerel

"Sokaktan Spora Projesi"

Kırklareli Emniyet Müdürlüğünün yürüttüğü proje kapsamında, aile bütünlüğü bozulmuş ve aidiyet duygusunu yakalayamamış 13 17 yaş grubundaki 22 çocuğa, sportif eğitim verilecek

29.08.2013 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli Emniyet Müdürlüğünce yürütülen "Sokaktan Spora Projesi" kapsamında, 22 çocuğa spor eğitimi verilecek.

Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Atatürk Stadı sentetik çim sahada projenin başlaması dolayısıyla düzenlenen törende, projenin, gençlerin spor yapmaları, boş vakitlerini değerlendirmeleri ve suçtan uzaklaşarak topluma kazandırılması amacıyla hazırlandığını söyledi.

Projeden 22 çocuğun faydalanacağını ifade eden Yaman, çalışmanın 15 Mayıs 2014'te sona ereceğini vurguladı.

Daha sonra 22 çocuktan oluşan Yayla ve Emniyet takımları futbol maçı yaptı.

Karşılaşma 0-0 tamamlandı. Çocukların karşılaşma sırasında birbirlerine yönelik sözleri, zaman zaman protokol üyelerini gülümsetti.

Törene, Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mihriban Arslanbüyük, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Mustafa Yıldız ile Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz katıldı.

Projenin amacı

Proje ile aile bütünlüğü bozulmuş, yaşıtlarına göre çocuk olmanın gereklerini yeterince yaşama şansı bulamamış, öz güven eksikliği olan ve aidiyet duygusunu yakalayamamış, kanunla itilafa düşmüş çocukların sosyal hayata tutunarak suç ortamından uzak kalmaları amaçlanıyor. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Sokaktan Spora Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement