Söke Belediyesi'nde Söke'nin Sorunları Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Söke Belediyesi'nde Söke'nin Sorunları Toplantısı

Söke Belediyesi\'nde Söke\'nin Sorunları Toplantısı

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ın, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle ikinci kez bir araya geldiği toplantıda Söke’nin sorunları masaya yatırıldı.

16.05.2014 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran'ın, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle ikinci kez bir araya geldiği toplantıda Söke'nin sorunları masaya yatırıldı. Toplantıda Söke Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu ve Ahmet Karakaş, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Muslu, Söke Belediyesi Zabıta Müdürü İbrahim İşlek başta olmak üzere sivil toplu kuruluşlarının temsilcileri yer aldı.

İlk toplantıda başlıkları belirlenen ilçenin sorunları ile ilgili kararlar alındı. Hurdacılar, galericiler, keçi sorunu, araç park sorunu, kahvehanelerin yol işgalleri, kaldırım işgalleri, balıkçılar, Pazar yeri temizliği, karpuzcular, işyeri ruhsatları gibi konular gündeme gelirken; fikir alışverişi yapılan toplantıda çeşitli kararlar alındı. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; "Söke'nin sorunlarını hep birlikte biliyoruz. Çünkü bu sorunları Söke'de yaşayan insanlar olarak hep birlikte yaşıyoruz. Alacağımız kararların arkasında olur, dik durursak uygulamalar sonrasında herkesin rahat edeceğine inanıyorum. Alınacak kararların uygulamalarında esnaf odalarımız başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarının da, kararların arkasında durmaları ve yanımızda olmaları bizim için çok önemli" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke Belediyesi'nde Söke'nin Sorunları Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement