Söke'de Çok Kitap Okuyan Hediye Kazanacak - Son Dakika
Yerel

Söke'de Çok Kitap Okuyan Hediye Kazanacak

Söke\'de Çok Kitap Okuyan Hediye Kazanacak

Söke Kent Meclisi Çocuk Meclisi ve Söke Hacı Halil Paşa Halk Kütüphanesi tarafından düzenlenen ‘Kitap Okuma Kampanyası’nda bol bol kitap okuyan hediye kazanacak.

18.06.2015 15:20

Söke Kent Meclisi Çocuk Meclisi ve Söke Hacı Halil Paşa Halk Kütüphanesi tarafından düzenlenen 'Kitap Okuma Kampanyası'nda bol bol kitap okuyan hediye kazanacak.

Okulların kapanması ile özellikle çocukların yaz tatilinde kitap okumalarını sağlamak amacıyla başlatılan kitap okuma kampanyası, 14 Eylül 2015 tarihine kadar sürecek. Başvuruların Söke Hacı Halil Paşa Halk Kütüphanesi'ne yapılacağı ve kitap okuma oranlarının kütüphane tarafından takip edileceği belirtildi. "Oku ki geliş, anla ki değiş" sloganıyla gerçekleşen kampanya kapsamında 7-15 yaş arası çocuklar kitap okumaya davet ediliyor. Kampanya Halk Kütüphanesi'nde gerçekleşen basın toplantısıyla başlatıldı.

Toplantıda Kent Konseyi Başkanı Mahbube Özoğul, "Kent Konseyi olarak geçmiş yıllarda da gerçekleştirdiğimiz bu kampanya ile çocuklarımızın erken yaşlarda kitap okuma alışkanlığı kazanmasını sağlamak istiyoruz" dedi.

Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyesi Devrim Erdeğer ise tüm çocukları kitap okuma kampanyasına katılmaya davet etti. Kampanyanın ilk gününden çocuklar Kütüphaneden kitaplarını almaya başladı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke'de Çok Kitap Okuyan Hediye Kazanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement