Söke'de Doğa Yürüyüşlü Terapi - Son Dakika
Güncel

Söke'de Doğa Yürüyüşlü Terapi

Söke\'de Doğa Yürüyüşlü Terapi

Söke'de doğa yürüyüşlü terapiAYDIN'ın Söke ilçesinde iki yıl önce hizmete giren Söke Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin danışanları Büyük Menderes Deltası Dilek Yarımadası Milli Parkı Kanyonu'nda doğa yürüyüşü yaptı.

03.05.2016 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke'de doğa yürüyüşlü terapi

AYDIN'ın Söke ilçesinde iki yıl önce hizmete giren Söke Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin danışanları Büyük Menderes Deltası Dilek Yarımadası Milli Parkı Kanyonu'nda doğa yürüyüşü yaptı.

Zirve Dağcılık Söke Şubesi öncülüğünde gerçekleştirilen doğa yürüyüşüne Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Çocuk Hastalıkları Uzmanı Selma Özcan, Söke Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Psikiyatri Uzmanı Yener Bayram, Sorumlu Sağlık Çalışanı Saliha Ondört, Toplum Ruh Sağlığı Ebru Sanatı Usta Öğreticileri Mustafa Aygün ve El Sanatları Öğretmeni Selma Güvenir ve danışanların yanı sıra Zirve Dağcılık Üyeleri de katıldı. Dilek Yarımadası Milli Parkı Kanyonu'nda doğa ile iç içe keyifli bir gün geçiren danışanlar ilk kez bu tür sosyal bir aktivitenin içinde yer aldıklarını dile getirdi. Etkinliğe rehberlik eden Zirve Dağcılık Söke Şube Başkanı Faysal Yeşilyağcı, doğa yürüyüşlerinin sportif etkinliğin yanı sıra, psikolojik olarak da rahatlık verdiğini söyleyerek "Bir zamanlar yaşadığım rahatsızlığı doğa yürüyüşleri ile aştım. Doğanın bütün güzelliklerini içinde barındıran bu kanyona sahip olmamız da çok iyi bir fırsat" diye konuştu.

Yürüyüşe katılan Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Selma Özcan, bu yürüyüş etkinliğini önemsediklerini ve tekrarlayacaklarını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Söke'de Doğa Yürüyüşlü Terapi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement