Söke Ticaret Odası'ndan İşverenlere Eşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Söke Ticaret Odası'ndan İşverenlere Eşekkür Ziyareti

Söke Ticaret Odası\'ndan İşverenlere Eşekkür Ziyareti

Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu, üye işyerlerini ziyaret etmeye devam ediyor.

29.11.2014 15:32

Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu, üye işyerlerini ziyaret etmeye devam ediyor.

Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Anya ve Meclis Başkanı Behlül Er beraberinde Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri ile Söke'nin önde gelen kuruluşları SİBAŞ Gıda ve Yüksel Seramik Fabrikasını ziyaret etti.

Söke Ticaret Odası heyetini SİBAŞ'ta firma sahiplerinden Suat Zeytinoğlu ve fabrikanın Ziraat Müdürü Esat Karataş karşıladı. Fabrikayı gezen Ticaret Odası heyetine üretim ve paketleme konularında bilgiler verildi. Geçtiğimiz günlerde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Söke ziyaretinde sağladıkları katkıdan dolayı SİBAŞ yetkililerine teşekkür eden Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Anya, ayrıca firmanın Yörex yöresel ürünler fuarında Söke'nin tanımına sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Firma sahibi Suat Zeytinoğlu'na onur belgesi takdim edildi.

Söke Ticaret Odası'nın bir diğer ziyaret noktası Yüksel Seramik Fabrikası oldu. Yüksel Seramik'in Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Mutlu ile bir araya gelen Söke Ticaret Odası heyeti; Hanefi Mutlu'ya da katkılarından dolayı teşekkür ederek, onur belgesi takdim etti. Söke'nin önde gelen firmalara sahip olması ile güçlü bir kent olduğuna dikkat çeken Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Anya; "Ticaret Odası olarak üyemiz olan işyerlerine ziyaretlerimiz sürecek" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke Ticaret Odası'ndan İşverenlere Eşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement