Adana'dan Çankırı'ya gelerek çilingirle girdiği evde eski eşini öldürdü - Son Dakika
3. Sayfa

Adana'dan Çankırı'ya gelerek çilingirle girdiği evde eski eşini öldürdü

Adana'dan Çankırı'ya giden Mesut A., çilingir yardımıyla boşandığı eşi Gülay Açıkgöz'ün evine girdi. Yanında getirdiği silahla eski eşini vuran Mesut A., Adana'ya dönerek teslim oldu. Gülay Açıkgöz ise olay yerinde hayatını kaybetti.

28.10.2020 09:49  Güncelleme: 14:34

Çankırı merkez Kucaklama Taşı mevkiinde meydana gelen olayda, alınan ilk bilgilere göre Adana'dan Çankırı'ya gelen Mesut A. isimli şahıs, 1 ay önce boşandığı eşi Gülay Açıkgöz'ün evine çilingir yardımıyla girdi.

Burada eski eşini beklemeye başlayan Mesut A., eve gelen Açıkgöz ile tartışmaya başladı. Cani adam, Açıkgöz'ü yanında getirdiği silahla vurarak evden ayrıldı. Olayın ardından tekrar Adana'ya giden zanlı, emniyet birimlerine teslim olarak olayı anlattı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Durum üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı incelemede 3 çocuk annesi Açıkgöz'ün hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Adana\'dan Çankırı\'ya gelerek çilingirle girdiği evde eski eşini öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Adana'dan Çankırı'ya gelerek çilingirle girdiği evde eski eşini öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hakkı: Öfke bütün duyguları köreltiyo. Maalesef erkek olarak bazı şeyler hazmedilmiyo. Erkeğin hiç bir hükmü yok. Kimseye bişey anlatamıyor. Ve sonuç. Aile mahkemeleri bazı kararları değiştirmediği sürece bu ölümler bitmez 0 0 Yanıtla

Advertisement