Songül Karlı'nın Programı Eşi Yüzünden Bitti - Son Dakika
Magazin

Songül Karlı'nın Programı Eşi Yüzünden Bitti

Ünlü türkücü Songül Karlı'nın 3 ay önce başlayan ve kendi adını taşıyan programı, kanala giden 512 bin TL'lik haciz ve türkücünün eşinin borçları nedeniyle bitirildi.

04.12.2014 09:45  Güncelleme: 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FOX'ta yıllarca sunduğu Su Gibi'nin ardından 3 ay önce Kanaltürk'te kendi adını taşıyan programa başlayan türkücü Songül Karlı'nın ekran macerası kısa sürdü. Karlı ve eşi adına kanala satın aldıkları Porsche otomobil yüzünden 512 bin TL haciz geldi.

EŞİNİN BORÇLARI PROGRAMI BİTİRDİ

Pozitif Yapım'ın hazırladığı programın bitme nedeni Karlı ve 2012'de canlı yayında evlendiği iş adamı Metin Yüncü'nün borçları oldu.

YAPIMCISINDAN DESTEK İSTEDİ

Karlı, yapımcısından borç konusunda kendisine destek verilmesini istedi. Daha önce de türkücü ve eşinin borçları yüzünden sıkıntı yaşayan yapımcı Cebrail Mungan, bu konuda yardımcı olamayacağını bildirdi.

RESTİ ÇEKTİ

Karlı da bunun üzerine "Ben de o zaman yayına çıkmam" diyerek rest çekti. Karlı dediğini yapınca hafta içi her gün yayınlanan program bitirildi.


Songül Karlı\'nın Programı Eşi Yüzünden Bitti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Songül Karlı'nın Programı Eşi Yüzünden Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • AKILLI OLUN: Zengin ve başından evlilik geçen kadınları size gelen adamlar aşkından falan gelmezler, akıllı olun, kendinize, malınıza sahip çıkın, kafanız rahat olsun, erkeksiz öyle bir yaşanıyorki. . . 75 7 Yanıtla
  • yakamoz: yaa songül karlı sen nasıl bi yaratıksın ne güzel zamanında insan gibi türkülerini söyleyip seni seviyorduk ama sende sosyete yalakalarının içine dalınca bizim gözümüzden düştün. . . biraz örnek al özlem özdili güler dumanı belkız akkaleyi 62 4 Yanıtla
  • ali: Guya naz yapmis . . . hadi sana gule gule ugurlar olsun cok lazimdin ya. . . nerde o eski agir basli hanim efendi dogal zarif songul. . . yerine bu yapmacik plastik bebek gelince olacagi buydu. 59 1 Yanıtla
  • SonDakika.com: Imhh ımhh vermicem benim değilmi vermicem. 48 1 Yanıtla
  • Amed: Al birini vur ötekine...ama ben songül karlinin sesini ve türkülerini severim.. 22 16 Yanıtla
  • Kım kım: O kocayı nerden bulmusdu? 1 0 Yanıtla

Advertisement