Songül Karlı'yı Çılgına Çeviren Program - Son Dakika
Magazin

Songül Karlı'yı Çılgına Çeviren Program

7 yıl sunduğu 'Su Gibi' programını, partneri Uğur Arslan'la Seda Sayan'ın yeniden yapacağını duyunca öfkelenen Songül Karlı, "Kimmiş taklitçi canım" dedi.

30.12.2014 09:18  Güncelleme: 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Songül Karlı, Uğur Arslan'la FOX'ta 7 yıl sunduğu 'Su Gibi' adlı evlilik programını Seda Sayan'ın Show TV'de yapacağını öğrenince küplere bindi. Sayan'ın eski partneri Arslan'la tanıtım çekimlerinden fotoğraf paylaşan ve eskiden evlilik programlarını eleştirdiğini belirten Karlı, "Taklitçi kimmiş canım? Yanındakini konuşmaya değmez. İnsanları küçümserken bir gün onun gibi olmak için çabalarsın. Hanımefendinin anlaşması varmış kanalda... Kendi bunlara teklif ediyor. 'Beyefendi olsun, yaparız' diyor. Ne kadar korkulacak kadınmışım, gülüyorum" diye konuştu.

"SAYEMDE 7 YIL PARA KAZANDI"

Bu sezon 2 format deneyen Seda Sayan'ın uzun süre peşinde koşan Show TV'yle sezon başında 1 yıl için 5 milyon TL peşin paraya el sıkıştığı konuşuluyor. Show TV, geçen günlerde başka kanala geçen Bu Tarz Benim'i de hazırlayan; Sayan'ın yapımcıları Caner Erdem ve Haluk Şirin'le mahkemelik oldu. Bunun üzerine Sayan, Su Gibi programının yapımcılarıyla anlaştı. Songül Karlı, eski partneri Uğur Arslan'a "Sayemde 7 yıl para kazandı" diyerek sitem etti.


Songül Karlı\'yı Çılgına Çeviren Program
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Songül Karlı'yı Çılgına Çeviren Program - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • MİSAFİR: Yaa kadının bozulmasını anlayabilirim. Sonuçta bu işten iyi para kazanıyordu. Ee başka bi işte çıkmadı karşısına. Fakat diğerlerine sallamasi çok manasız. Kendi olsa Uğur yoksa bende yokum mu diyecekti. Uğur Aslan ın ne suçu var Adam da para kazanacak yani. Program yapımcısı değil, kanal sahibi değil . 15 0 Yanıtla
  • Meto: Yiyin birbirinizi . Afiyet olsun. 11 0 Yanıtla
  • fason: reklam kokan hareketler bunlar 10 0 Yanıtla
  • Serkan: Son turlari atti songul karli yakin farkla seda sayan onu takip ediyor finishe 500 metre kaldi nurseli idiz gibi anadoluda ozel bolge tv'lerinde bal falan satarlar yakindir :)))) 9 0 Yanıtla
  • SOSYALİST: YAA 4 5 Yanıtla
  • sap saman: songül karlı da taş gibi maaşallah 7 0 Yanıtla

Advertisement