Sorgun'da 16 Bin 325 Öğrenci Karne Aldı - Son Dakika
Güncel

Sorgun'da 16 Bin 325 Öğrenci Karne Aldı

Okulların kapanmasıyla Sorgun'da 16 bin 325 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline girdi.

17.06.2016 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okulların kapanmasıyla Sorgun'da 16 bin 325 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline girdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada eğitim öğretim yılını sorunsuz tamamlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Ekinci, öğrencilerin başarılarının hem kendilerini, hem de ailelerini her zaman gururlandırdığını dile getirerek, yaz tatillerini en verimli şekilde geçirmeleri temennisinde bulundu.

Bugün ilkokul, ortaokul ve liselerden toplam 16 bin 325 öğrencinin karne aldını ifade eden Ekinci, "Bir öğretim yılının daha sonuna geldik ve çocuklarımız bugün karne heyecanı yaşayacaklar. Başarısızlıkları da üzer. Derslerindeki performans, hayatta gösterecekleri performansın bir göstergesidir. Bugün liselerde 4 bin 667, ilk ve ortaokullarda da 11 bin 658 öğrenci karne sevinci yaşayacak. Öğrencileri çalışmaya teşvik etmek, dersteki başarı durumu çok iyi olmayanları cesaretlendirmek, başarılı olanları ise bu şekilde devam etmeleri için pekiştirmek gerekir. Başarısız olan öğrencilerimizi de cezalandırmak yerine, gelecek yıl başarılı olabilmeleri konusunda motive etmeleri gerekir." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sorgun'da 16 Bin 325 Öğrenci Karne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement