Sorgun'da Kosgeb Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Sorgun'da Kosgeb Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı

Sorgun\'da Kosgeb Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı

Sorgun Belediyesi, ORAN Kalkınma Ajansı, Sorgun KOSGEB Hizmet Noktası ve Yozgat KOSGEB İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sona erdi.

03.07.2016 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sorgun Belediyesi, ORAN Kalkınma Ajansı, Sorgun KOSGEB Hizmet Noktası ve Yozgat KOSGEB İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sona erdi.

Bölgedeki girişimcilik potansiyelini harekete geçirmek ve bölge ekonomisinin canlanmasına katkıda bulunmak amacıyla her yıl düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitiminde 29 girimci adayı sertifika almaya hak kazandı.

Sorgun Ticaret Sanayi Odası Genel Sekreteri Sami Erdoğan, eğitimin sonunda sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerin, işyerlerini kurmaları halinde KOSGEB'den maddi destek sağlanabileceğini söyledi.

Sorgun Belediyesi'nin desteği ile verilen eğitimde girişimcilere, amaçlarının girişimcilik kültürünü yaygınlaştırarak, başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak olduğunu belirten Erdoğan, "Eğitim sonunda girişimci adaylarının kendi iş fikirlerine yönelik iş planlarını hazırlayabilecek bilgi ve deneyimi kazanmalarının hedeflendiği ve eğitimi başarı ile tamamlayıp "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgesi" alanların işletmelerini açtıkları takdirde desteklerden faydalanabilecekler. Girişimci adaylarının her zaman desteklenmesi gerekiyor. Verilen desteklerle sektöre yeni iş sahiplerinin kazandırılmasının, üretim, istihdam ve ekonominin canlanmasına katkı sağlayacak" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sorgun'da Kosgeb Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement