Sorgun'da Sağlık Evleri Bakım Çalışmaları Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Sorgun'da Sağlık Evleri Bakım Çalışmaları Tamamlandı

Sorgun'da Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından bazı Aile Sağlığı Merkezi ile 3 köyün sağlık evinde yapılan bakım, onarım çalışmaları tamamlandı.

14.02.2015 14:42

Sorgun'da Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından bazı  Aile Sağlığı Merkezi ile 3 köyün sağlık evinde yapılan bakım, onarım çalışmaları tamamlandı.

Sağlık evlerinde incelemerde bulunanan Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sağlık evlerinin onarımı için 28 bin liralık harcama yapıldığını söyledi.

Aşağı Cumafakılı, Belen Cumafakılı ve Karalık sağlık evlerinin bakımıyla, ilçe merkezinde bulunan 1 ve 3 No'lu Aile Sağlığı merkezlerinde yapılan çalışmaların tamamlandığını ifade eden Arslantaş, "Çalışmalar sırasında sağlık hizmetlerinde herhangi bir aksama yaşanmadı. Bu sağlık kurumlarının bakımı için yaklaşık 28 bin lira civarında bir harcamamız oldu. Ancak bu bakımların yapılması gerekliydi.  Sağlık çalışanlarımız bundan böyle onarımı biten bu sağlık kurumlarında daha kaliteli bir sağlık hizmeti vereceklerdir" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sorgun'da Sağlık Evleri Bakım Çalışmaları Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement