Sorgun'da Yaşlıların Evlerini Kaymakamlık Temizleyecek - Son Dakika
Yerel

Sorgun'da Yaşlıların Evlerini Kaymakamlık Temizleyecek

Sorgun\'da Yaşlıların Evlerini Kaymakamlık Temizleyecek

Sorgun Kaymakamlığı tarafından yaşlıların daha rahat yaşamaları amacıyla hazırlanan "Yaşlılarla Diz Dize" Projesi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca kabul edildi.

05.07.2014 14:09  Güncelleme: 14:17

Sorgun Kaymakamlığı tarafından yaşlıların daha rahat ve temiz bir ortamda yaşamaları amacıyla hazırlanan "Yaşlılarla Diz Dize"  Projesi  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca kabul edildi.

Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca hazırlanan prosiyle kendi işlerini yapmakta zorlanan yaşlı ve engelli ailelerinin hizmet alacağını söyledi.

Yaşlılarla Diz Dize Projesiyle ilçedeki 60 yaşlı ve engelli vatandaşın evlerinde temizlik hizmetlerinin vakıf elemanları tarafından yapılacağını ifade eden Kılıç, şunları kaydetti:

"Yaşlıları ömürlerinin son baharında rahat ettirmek her şeyden önce insan olarak bizlerin başta gelen görevleridir. Bu gün ilçemizde kendi temizliğini yapamayan birçok engelli ve yaşlı vatandaşımız bulunmaktadır. Bu insanların evlerinin temizliğinin yapılması amacıyla hazırlanan projemiz Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca kabul edildi. Bu proje ile vakıf kriterlerini tutan 60 yaşlı ve engelli ailesinin evlerinde temizlik hizmetleri vakfımızca yapılacaktır. Bu projeyi hazırlayan vakıf müdürü ve çalışanlarımızı kutluyorum." - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sorgun'da Yaşlıların Evlerini Kaymakamlık Temizleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement