Oğlu İçin Yardım İsteyen Anneye Yapılan Vicdansız Yoruma Tepki Yağdı - Son Dakika
Yaşam

Oğlu İçin Yardım İsteyen Anneye Yapılan Vicdansız Yoruma Tepki Yağdı

Oğlu İçin Yardım İsteyen Anneye Yapılan Vicdansız Yoruma Tepki Yağdı

Semra Sönmez isimli Twitter kullanıcısı, serabral palsi hastası oğlunun ihtiyacını karşılamak için yardım tweeti attı. Bunun üzerin acımasızca yapılan bir yoruma tepki yağdı.

25.10.2016 15:40  Güncelleme: 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Semra Sönmez isimli Twitter kullanıcısı, serabral palsi hastası oğlunun medikal malzeme ihtiyacını karşılamak için yardım tweet'i attı. Bu tweet'in altına gelen bir yorum ise görenlerin vicdanını sızlattı ve o yoruma tepki yağdı.

YARDIM TALEP EDEN BİR TWEET ATTI

Semra Sönmez, serabral palsi hastası oğlunun ihtiyaçlarının karşılanması için yardım talep eden bir tweet attı. 'Oğlum serabral palsi hastası tedavi sürecinde bu cihazlar gerek imkanların yetersiz desteklerinizi bekliyorum.' dedi. Annenin istediği gerekli medikal malzeme özel ölçülere göre yapılıyor ve fiyatı 1250 TL.


OKUYANLARIN KANINI DONDURDU

Yardım tweet'i hızla yayılırken bir kullanıcının attığı tweet ve anneyle girdiği diyalog okuyanların kanını dondurdu. @Elarinne kullanıcı isimli şahıs 'Bakamayacaksan doğurmayacaksın' dedi. Ardından Semra Hanım ile girdiği diyalog diğer kullanıcıların büyük tepkisine neden oldu. Ve @Elarinne kullanıcı adlı şahsa yorum yağdı. Ve hesap kapandı.

İSTEDİĞİNDEN FAZLASI TOPLANDI

Ve günün sonunda Semra Hanım'ın oğlu için beklediği yardım parası toplandı. Hatta gereken miktardan fazla bile yardım toplayabildi. Ve Semra Hanım 'Allah herkezden razı olsun. Gereken miktar toplandı hatta fazlası toplandı. 1600 TL. Kalan miktar ile manuel terapi aldıracağım. Sevgiler' diye teşekkür etti.

İşte atılan o tweete gelen tepkilerden bazıları;


Son Dakika Yaşam Oğlu İçin Yardım İsteyen Anneye Yapılan Vicdansız Yoruma Tepki Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement