Sözlü'den, MHP Adana İl Başkanı Baş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sözlü'den, MHP Adana İl Başkanı Baş'a Ziyaret

Sözlü\'den, MHP Adana İl Başkanı Baş\'a Ziyaret

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

17.02.2015 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş'ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Partililerin ve il yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Hüseyin Sözlü, MHP Adana İl Başkanlığı görevine başlayan Yusuf Baş'ı kutlayarak "Tebrik ediyoruz, başarılar diliyoruz. İnşallah Yusuf Başkan ve ekibinin Adana'da başarılı bir sayfa açacağına inanıyoruz. Allah utandırmasın" dedi.

BİRBİRİMİZİ YÜCELTEREK BAŞARILI OLURUZ

Başkan Sözlü, ziyaret sırasında yaptığı sohbette bazı konulara da değinerek, "Asıl olan halkı kucaklamak; halka rağmen siyaset olmuyor. Bu manada tabii ki halkla aramızda bir mesafe kalmamalı. Milliyetçi Hareket'te siyaset yapacak insanların önü açık olmalı. İnsanlar kendilerini Milliyetçi Hareket'e yakın hissetmeli. Bunda da hepimize çok iş düşüyor. Yeni yönetim de bu konuda muhakkak çok iş yapacaktır ama MHP'nin, camiamızın büyük bir aile olduğunu düşünürsek bize, bundan önce görev yapan arkadaşlarımıza, Mustafa İzgioğlu Bey ve yönetimine de teşekkür etmek düşer. Onların döneminde bir Büyükşehir Belediye Başkanlığı kampanyasını ben şahsen yaşadım ve nihayetinde o ekipteki arkadaşlar da bizim ülküdaşlarımızdır. Siyasette fikri zemin, fitneye müsaittir. Üslup olarak, tarz olarak farkında olmadan maksadı aşan ifadeler olursa buna fırsat vermemek lazımdır. MHP'nin kaybedecek insanı yok. Geçmiş dönemde sorumluluk üstlenmiş arkadaşlarımız MHP'de yine eski unvanlarıyla teşkilatımızın hafızasına mal olmuş, yerini almış kişiler olarak bizim için yine kıymet arz eden, takdire şayan arkadaşlarımızdır. Onların kıymetini bilerek, birbirimizi yücelterek başaralı olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

ADANA'DA MHP'NİN KALBİ VE KALESİ TEŞKİLATLARDIR

Sözlü "Büyükşehir bir kamu görevi ve halkımıza, şehrimize sorumluluğumuz var. Partili olarak Milliyetçi Hareket'in başarısı için Milliyetçi Hareket'e borcumuz var ama bir ülkücü olarak da bizim teşkilatlara bağlılığımız noktasında da hiç kimsenin bir endişesi olmasın. Üslup olarak siyasi kanaatlerimiz, beklentilerimiz varsa bu partiye, bu teşkilata bildirip oradan sonuç istemek, beklemek noktasında bir tereddüdümüz olmaz. Adana'da Milliyetçi Hareket'in kalbi ve kalesi elbette teşkilatlardır. İl başkanlığı olarak burasıdır, ilçelerde ilçe başkanlıklarıdır. Bazen basında bazı değerlendirmeler yapılıyor ama biz Büyükşehir Belediye Başkanlığındaki sorumluluğumuzu da biliriz, partimizle olan gönül ilişkisindeki yerimizi de biliriz. Onun için kendimizi hiçbir zaman bir ülkücü olarak Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarının üzerinde konumlandıracak bir tavrımız, davranışımız olamaz" ifadesini kullandı.

SEÇİME KADAR YATMAYACAĞIMA SÖZ VERİYORUM

Sözlü, seçim sürecine yönelik olarak ise "Başarılı olmak zorundayız. Sorumluluğumuzun farkındayız. Aslında iyi hizmet yapmakla birlikte bunun iyi de siyasi sonucunu almak için teşkilata, camiaya çok ihtiyacımız var. Bir kere daha söylüyorum; teşkilatımız, il başkanımız koordinatörlüğünde ilçe başkanlarıyla beraber program yapsınlar, bize görev versinler ben teşkilatlarımızın emrinde seçime kadar yatmayacağımın burada sözünü veriyorum" diye konuştu.

YUSUF BAŞ: İYİ NİYET VE SAMİMİYETLE YOLA ÇIKTIK

Ziyaretinden ötürü Hüseyin Sözlü'ye teşekkür eden MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş da "İyi niyet ve samimiyet esastır. Bu düsturla yola çıktık. Tabii ki Büyükşehir Belediyemiz ve diğer belediyelerimiz bu genel seçimlerde bizim başarı grafiğimizi yükseltmemiz için önemlidir. Belediyecilikten gelen bir teşkilat başkanı olarak belediyelerimiz üzerinde bir hükümranlık kurma niyetimiz yok. Ancak teşkilat olarak genel merkezi temsilen belediyelerin mekanizmasını, işleyişini denetim görevi yaparak, istişare görevi yaparak eksiklerimiz varsa bunu eleştirme noktasında değil ama düzeltme noktasında sizlere, bürokratlarımıza yardımcı oluruz. Böyle bir masamız da olacak inşallah. İnşallah istişare ile tamamlayıcı görevimizi yaparız" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sözlü'den, MHP Adana İl Başkanı Baş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement