SP Genel Başkanı Kamalak'tan Paralelci İddialarına Yalanlama - Son Dakika
Güncel

SP Genel Başkanı Kamalak'tan Paralelci İddialarına Yalanlama

SP Genel Başkanı Kamalak\'tan Paralelci İddialarına Yalanlama

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, paralel yapıya yakın olduğu konusundaki eleştirileri kesin bir dille reddetti.

12.09.2015 19:54  Güncelleme: 21:09

Düzce'de partisinin il teşkilatını ziyaret eden Saadet Partisi Gene Başkanı Mustafa Kamalak, paralel yapıyla bağlantısı olduğu iddialarını, "Bugün TV'ye, Samanyolu'na çıktığımızdan dolayı yoğun eleştiri aldık. Kanal 7'ye çağırdılar da çıkmadık mı?" şeklinde yalanladı.

PARALEL İDDİALARINA AÇIKLIK GETİRDİ

Genel seçimlerin olacağı 1 Kasım öncesi, il teşkilat gezileri kapsamında Düzce'ye gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, paralelci suçlamalarına açıklık getirdi.

"KANAL 7 ÇAĞIRDI DA ÇIKMADIK MI"

Saadet Partisi Genel başkanı Mustafa Kamalak, Paralel örgüte destek olduğu şeklindeki suçlamalara da açıklık getirdi. Mustafa Kamalak, "Bugün TV'ye, Samanyolu'na çıktığımızdan dolayı yoğun eleştiri aldık. Hepinizin bildiği gibi Kanal 7 milli görüşçülerin alın teriyle kurulmuş bir televizyon kanalıdır. Çağırdılar da çıkmadık mı? Biz talepte bulunduk. Yok dediler. Bir yere çıkmasak yoksunuz diyorlar. Çıksak paralelci oluruz.

"HUKUKÇUYUM PARALELLE FALAN İLİŞKİM YOK"

Öbür taraftan ben bir hukukçuyum paralelle falan ilişkim yok benim. Dershanelerle biliyorsunuz toplum nezrinde bu paralel olayları patlak verdi. Kanun çıkardılar. Ben hukukçu olarak anayasacı olarak dedim ki sizin bu kanununuz, anayasaya aykırı dedim. Ne yönden aykırı, eğitim eğitim hakkına müdahale ettiği için anayasanın 42.maddesi aykırı dedim. Çalışma ve özgürlüğüne aykırı getirdiği için 48. maddesine aykırıdır dedim" dedi.

ŞEHİT BABASINA VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Basın toplantısının ardından Hakkari'nin Dağlıca kırsalında teröristlerce kurulan hain pusuda şehit olan Cihan Aksarı'nın baba evine giden Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, burada şehit babası Cemal Aksarı ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel SP Genel Başkanı Kamalak'tan Paralelci İddialarına Yalanlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • Komik adam: Kakalak çıkmış piyasaya seçimlere yatırım yapıyor yine % 25 oy alacağız anketler öyle diyor diyecek % 2 le yetinecek kakalak 50 4 Yanıtla
  • İHL Lİ ASİ MÜDÜR: AKP ye karşı olan herkes ya Ergenekoncu dur yada Paralelcidir. AKP li olan haramzadeler herkese bu etiketi vuruyorlar. 11 23 Yanıtla
  • 42KONYA: Kanal 7 çağırmadı diye illa samanyoluna mı çıkman gerekirdi ? Kanal d star tv ye nasıl çıkmıyorsan samanyoluna da. Çıkmayacaktın hoş saadet mi kalmış neyin davasındasınzı halk bunu bile unuttu 27 6 Yanıtla
    himm: 42 konya sağa çek TROL omirik soğaniyla duşunen beyinsiz.... millet mecburmu senin partine oy vermeye... 1 2
  • OSMANİYE: SİZİ BÜYÜK BİR LİKLE BİRLEŞTİRİP SEÇİME SOKAN ONLAR DEGİL MİYDİ 9 15 Yanıtla
  • Kamil: Bunu Zaten Aktroller haric herkes biliyor Ama trrolerin Gözü kör olmus Goremiyorlar... 8 16 Yanıtla
  • Sakince: Osmaniye sen eğer paralel in anlamını biliyorsan ben senden özür dilerim durmak yok uyumaya devam cahil ordusu 15 1 Yanıtla
  • Mutlu: Sende kendini bişey zannediyon. Saadet partisini mahvettiniz. Elinize sağlık övün şimdi eserinle 11 3 Yanıtla
  • Memo: Kamalak dik dur bu sekilde vallahi sana oy vercem buyuk birlikle 5 9 Yanıtla
  • kadirow: Haberi filan okumadımda kamalak sen istifa et neyapcanı şaşirdin 8 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement