Sp Genel Başkanı Kamalak: "Işid O Kadar Çılgınlık Yapacak Kadar Akılsız Değildir" - Son Dakika
Politika

Sp Genel Başkanı Kamalak: "Işid O Kadar Çılgınlık Yapacak Kadar Akılsız Değildir"

Sp Genel Başkanı Kamalak: "Işid O Kadar Çılgınlık Yapacak Kadar Akılsız Değildir"

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, IŞİD’in Süleymanşah türbesindeki askerleri esir aldığı iddialarla ilgili, “Ben gerçek olduğunu sanmıyorum.

21.02.2015 22:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, IŞİD'in Süleymanşah türbesindeki askerleri esir aldığı iddialarla ilgili, "Ben gerçek olduğunu sanmıyorum. IŞİD o kadar çılgınlık yapacak kadar akılsız değildir" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Tekirdağ'da partisinin il kongresine katıldı. Kongre öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kamalak gündeme ilişkin sorulara yanıt verdi. Bir gazetecinin Sümeyye Erdoğan'a yönelik suikast girişimi iddialarını sorması üzerine olayın sevimsiz olduğunu belirten Kamalak, olayın aydınlığa çıkarılmasını bekleyeceklerini ifade ederek, "Nereden bakarsak bakalım sevimsiz bir olaydır. Gerçektir veya değildir. Genelde medya mensupları ve siyasiler bu olayın gerçek olmadığı kanaatinde. Öyle de olsa, böyle de olsa sevimsiz bir olaydır diye düşünüyoruz. Zamana bırakmak gerekir herhalde Türkiye Cumhuriyeti Devleti olayları ortaya aydınlığa kavuşturana kadar bekleyeceğiz" dedi.

IŞİD'in Süleymanşah türbesindeki askerleri esir aldığı iddialarının sorulması üzerine Kamalak, olayın gerçek olduğunu sanmadığını belirterek, "Ben gerçek olduğunu sanmıyorum. Bu soruyu ben sizlere sormam lazım. Medya mensupları olarak böyle bir iddia var ne diyorsunuz diye. Kanaatimce IŞİD o kadar çılgınlık yapacak kadar akılsız değildir" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Sp Genel Başkanı Kamalak: 'Işid O Kadar Çılgınlık Yapacak Kadar Akılsız Değildir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement