SP Kongreye Gidiyor - Son Dakika
Yerel

SP Kongreye Gidiyor

SP Kongreye Gidiyor

Saadet Partisi Batman Merkez İlçe Başkanlığı Pazar günü kongreye gidecek.

12.06.2014 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisinde kongre hazırlığı

Herkesi kongreye davet eden İl Başkanı Mehmet Fırat, kongreden sonra daha da güçleneceklerini iddia etti.

Fırat "Saadet Partimizin Merkez İlçe 5. Olağan kongresi 15.06.2014 Pazar günü saat 13:00 te teşkilat konferans salonunda yapılacaktır. Genel Merkezden de temsilcimizin katılacağı kongremizin hazırlıkları bütün hızıyla devam etmektedir. Türkiye'nin en köklü ve en güçlü teşkilat ağına sahip olan Partimiz, Batmanda da daha evvel olduğu gibi yine bu kongreden daha da güçlenerek çıkacak ve güzel hizmetlerine devam edecektir.

Son zamanlarda Türkiye genelinde ve özellikle bölgemizde meydana gelen olaylar çok endişe vericidir. Sağduyunun iyi niyetin, karşılıklı güvenin olması gerektiği bir dönemde böylesine provaktif olayların olması hiçte tesadüf değildir.

Birileri yine bir yerlerden düğmeye basmıştır. Olayların bölge dışına çıkarak Türkiye geneline yayılması istenmektedir.Onun için, Siyasi İktidar başta olmak üzere, bu süreçte görev alan bütün aktörlerin çok dikkatli olması ve soğukkanlılığını muhafaza etmesi gerekmektedir. Amaç bellidir.. Onun için halkın gerilmesine ve toplumda infiallerin oluşmasına fırsat verilmemelidir.

Bu olaylardan Rant devşiren bu karanlık ellere imkân verilmemeli, herkes üzerine düşen görevi olgunluk içinde yapmalıdır. Pazar günü yapılacak kongremize tüm halkımız davetlidir" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel SP Kongreye Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement