Sponsorlar, Hakeme Saldırı Nedeniyle Akyazı'ya Reklam Vermek İstemiyor - Son Dakika
Spor

Sponsorlar, Hakeme Saldırı Nedeniyle Akyazı'ya Reklam Vermek İstemiyor

Trabzonspor, Akyazı Spor Kompleksi için sponsor ararken şirketler, hakeme saldıran taraftarlar nedeniyle reklam ücretlerinde indirime gidilmesini bekliyor.

12.05.2016 10:44  Güncelleme: 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazar günü Ç. Rizespor'u 6-0 gibi farklı bir skorla geçen Trabzonspor'da yüzler gülerken sorunların da ardı arkası kesilmiyor. Bordo-mavili ekip 2016-17 sezonuna yeni stadı Akyazı Spor Kompleksi'nde coşkulu bir şekilde girmek için çalışmalarına devam ederken bir kötü haber de sponsorluk anlaşmalarından geldi.

TOPLAM 6 MAÇ CEZA

Bordo-mavili ekibin bu sezon Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında oynadığı G.Antepspor maçının ardından çıkan olaylar nedeniyle aldığı 2 maç ceza ile Avni Aker'de F.Bahçe maçındaki olaylar nedeniyle PFDK'dan 4 maç ceza alması sponsorları tedirgin ediyor.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Bordo Mavililerin aldığı saha kapatma cezaları nedeniyle sponsorların görüşmelerde yönetimin talep ettiği rakamları aşağıya çekmek istemesi, Trabzonsor'u UEFA'nın Finansal Fair Play uygulaması konusunda da sıkıntıya sokacak. Sponsorluk görüşmelerinde yönetimin talep ettiği ücretlere çekimser bakan şirketler, saha kapatma cezalarını örnek göstererek rakamlarda indirime gidiyor. Bu durum gelecek yılın mali bütçesini oluşturma noktasında yönetimin elini de zora sokuyor. Yönetimin sponsor firmalar ile görüşmelerinin ise devam ettiği öğrenildi.

Sponsorlar, Hakeme Saldırı Nedeniyle Akyazı\'ya Reklam Vermek İstemiyor

Son Dakika Spor Sponsorlar, Hakeme Saldırı Nedeniyle Akyazı'ya Reklam Vermek İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Amedli: Bu cezayı kim ÇIKARDIYSA allah belasını versin.nasıl bir çelişki kardeşim.adam atladıysa adama ver cezayı. Koskoca bir kulübe yazık değilmiş. Benim tahminim kulübün 50 trilyon zararı var.ne taraftarmiş.bide gülüyordu. 1 7 Yanıtla
  • B.incesu: taraftarlık ayrıdır holiganlık ayrıdır ts taraftarı holiganlık yaparak takımına zarar vermeye devam etmektedir.Bu sponsorada yansır yabancı transferede yansır hiç bişede diyemezsiniz....Yönetimin ve taraftarların artık 2011 i bırakıp hedeflerine odaklanması lazım...Ts 2011 de kalarak çok amatörce davranıyor profesyonel bir takım olma yolunda ilerlemeliler... 4 0 Yanıtla

Advertisement