Spor Taban Birlikleri 'Kızıl'ın Mutluluğuna Ortak Oldu - Son Dakika
Yerel

Spor Taban Birlikleri 'Kızıl'ın Mutluluğuna Ortak Oldu

Diyarbakır Spor camiası, Diyarbakırspor efsane kadrosu takım kaptanı ve Diyarbakır Futbol İl Temsilcisi Ihsan Kızıl'ın kızının düğününde bir araya geldi.

10.07.2016 16:27

1984/1987 yılları Diyarbakır spor efsane kadrosu takım kaptanı ve Diyarbakır futbol il temsilcisi Ihsan Kızıl'ın kızının muhteşem düğününe Diyarbakır'ın spor taban birlikleri olan ASKF Başkanı Remzi Dayan ile yönetimi TÜFAD Başkanı Abdusamet Karakaş ile yönetimi Diyarbekirspor Başkan vekili Cemal Doğrul ile Diyarbekirspor salon sporları ve futbol altyapı spor koordinatörleri, Spor il Temsilcileri mevcut ve eski futbolcular, yeni ve eski hakemlerin ile antrenörlerin katıldığı düğün törenine; sürpriz konuğu Diyarbakır'ın muhteşem sesi olan Kürt ses sanatçısı Farkin Azad sahne aldı.

Kürtçe şarkı söyleyerek düğüne katılan davetlileri eğlendiren Azad, yöresel halk oyunları delilo, halay eşliğinde seslendirdiği parçalar ile misafirleri coşturdu. Diyarbakır spor taban birlikleri, yaptıkları ortak açıklamada, düğünün hayırlı olmasını ve efsane kaptan İhsan Kızıl'ın kızı ve damadına ömür boyu mutluluklar diledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Spor Taban Birlikleri 'Kızıl'ın Mutluluğuna Ortak Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement