Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta, sahasında Hacettepespor’u 2-0 mağlup eden Yeni Malatyaspor’da, basın sözcüsü Selim Pilten, bu maçta altın değerinde 3 puanı hanelerine yazdırdıkları için büyük mutluluk duyduklarını, bu galibiyetin anlam kazanması için Fethiye’den galibiyetle dönmeleri gerektiğini söyledi.

18.03.2015 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, sahasında Hacettepespor'u 2-0 mağlup eden Yeni Malatyaspor'da, basın sözcüsü Selim Pilten, bu maçta altın değerinde 3 puanı hanelerine yazdırdıkları için büyük mutluluk duyduklarını, bu galibiyetin anlam kazanması için Fethiye'den galibiyetle dönmeleri gerektiğini söyledi.

Pilten yaptığı açıklamada, kendileri için Hacettepe maçının önemli olduğunu ve böyle bir galibiyetin ilerisi için de kendilerini umutlandırdığını belirtti.

Fethiyespor maçının şampiyonluk hedefleri için oldukça önemli olduğunu dile getiren Selim Pilten, "Buradan alacağımız 3 puan bizi çok iyi yerlere getirecek. O doğrultuda maça çıkacağız. İstediklerimizi sahada gerçekleştirebilirsek, galip geleceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Pilten, bu haftaki rakipleri Fethiyespor'da teknik adam değişikliği olduğunu hatırlatarak, "Bu haftaki rakibimiz teknik adam değişikliğine gitti. Bu durum genelde takımlara olumlu yansır. Fethiyesporlu futbolcular kendilerini yeni hocalarına göstermek isteyeceklerdir. Her şeye rağmen galip gelip, taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz" dedi.

Son haftalarda maçlarda zorlanmalarının nedeninin eksik oyuncular olduğunu vurgulayan Pilten, "Hafta sonu deplasmanda ligde kalma mücadelesi veren Fethiyespor ile karşılaşacağız. Kolay bir maç olmayacak. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Hacettepe maçında kazandığımız altın değerindeki 3 puanı anlamlandırmak için Fethiyespor'dan 3 puan almalıyız. Bunun için de iyi bir hazırlık döneminden geçerek eksiklerimizi gidereceğiz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement