Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta liderliği geçen hafta Pendikspor’a devreden Yeni Malatyaspor, Pazar günü Fethiyespor ile oldukça kritik bir maça çıkacak.

21.03.2015 17:54

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta liderliği geçen hafta Pendikspor'a devreden Yeni Malatyaspor, Pazar günü Fethiyespor ile oldukça kritik bir maça çıkacak.

Şampiyonluk yolunda mutlak kazanılması gereken Fethiye maçının ter idmanını Fethiyespor tesislerinde yapan Yeni Malatyaspor kampa girerek, maç saatini beklemeye başladı.

Sarı-kırmızılı takımda cezalı oyuncu bulunmazken, Samed Kartal, Şener Özcan ve Sadık Çiftpınar sakatlıklarından dolayı Fethiye karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Sakatlıktan yeni kurtulan İrfan Başaran Fethiye maçının kadrosuna alınırken, başarılı oyuncu zorlu maçta sarı-kırmızılı takımın en önemli silahı olacak.

Geçen hafta Hacettepe karşılaşmasını sakatlığından dolayı zorlukla tamamlayan kaleci Vedat Kapurtu'nun oynamaya engel teşkil edecek bir durumunun olmadığı ifade edildi.

Fethiyespor- Yeni Malatyaspor karşılaşmasını Kayseri Bölgesi Üst Klasman Hakemlerinden Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen en son Spro Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 2-2 biten Ümraniyespor- Aydınspor 1923 müsabakasında görev almıştı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement