Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, ligin 30. haftasında kritik dönemeçten geçecek.

04.04.2015 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, ligin 30. haftasında kritik dönemeçten geçecek.

Ligde play-off potasında olan ve 5. sırada yer alan Sarıyer'in 5 puan gerisinde yer alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, 3 puan gerisinde olduğu yakın takipçisi Nazilli Belediyespor'a konuk olacak. Beraberliğin iki takıma da yaramadığı maçın sonucu her iki takımın play-off yarışındaki kaderini tayin edecek. Kazananın yarışa devam, kaybedenin havlu atacağı maçtan mutlak 3 puanla ayrılmak isteyen Diyarbakır ekibi, önceki gün gittiği Nazilli'de maç saatine kilitlendi.

TAKIMDA 3 EKSİK VAR

Deplasmanda galibiyeti olmayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, 14 maçta 7 beraberlik ve 7 yenilgi ile 7 puan topladı. Nazilli Belediyespor ise evinde 14 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi alarak hanesine 25 puan yazdırdı.

Sarı kart cezalısı Abdullah Çetin ile sakatlıkları bulunan Ercan Çapar ve Barış'ın forma giyemeyeceği Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da kafileye alınan Samet ve Erhan'ın durumu bu sabah sağlık ekibinin vereceği son rapora göre belli olacak.

Nazilli İlçe Stadı'nda saat 14.30'da başlayacak karşılaşmada İstanbul bölgesi hakemi Emre Malok düdük çalacak. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement