Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk yarışında İzmir deplasmanında Menemen Belediyespor ile oldukça kritik bir maça çıkacak Yeni Malatyaspor’da futbolcuların tek düşüncesi bu zorlu maçtan puan ya da puanlar çıkarabilmek.

23.04.2015 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk yarışında İzmir deplasmanında Menemen Belediyespor ile oldukça kritik bir maça çıkacak Yeni Malatyaspor'da futbolcuların tek düşüncesi bu zorlu maçtan puan ya da puanlar çıkarabilmek.

Hazırlıklarını bu doğrultuda sürdüren sarı-kırmızılılarda defansın önemli ismi Onur Kalafat kalan son iki haftada kendilerine yarayan sonuçları alıp, şampiyon olacaklarına inandığını söyledi.

Şampiyonluğa oynamanın kolay olmadığını, bütün zor maçları atlattıklarını ve geriye 2 maç kaldığını ifade eden Onur, "İki maçtan 4 puan aldığımız taktirde şampiyonuz. İnşallah 2 maçı en güzel şekilde atlayıp, şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Şampiyonluğa ne kadar inandığımızı son Bayrampaşa maçında gösterdik. 10 kişi kalmamıza rağmen 3-0 galip geldik. Takım içinde hava çok iyi. Arkadaşlık bağları üst seviyede. Herkes birbirine inanmış zaten. Allah'ın izniyle bir sıkıntı olmaz kalan maçlarda. Zaten tecrübeli bir takımız. Bu tecrübemizle de bu süreci atlatacağız inşallah" dedi.

Daha önce Marmarisspor'da yarı final, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da final oynadığını hatırlatan Onur, Yeni Malatyaspor'da şampiyonluk yaşamak istediğini belirtti.

Yeni Malatyaspor'da alacağı şampiyonlukla kariyerine eksik olan en önemli başarıyı katacağını ifade eden Onur, "Bundan önce çok yaklaştım ama kısmet olmadı. İnşallah Yeni Malatyaspor'da şampiyonluk yaşayacağım. Kariyerimin en önemli başarısını burada yaşayacağım" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement