Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta iddiası kalmayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor sezonun son maçında yarın İstanbul’da Sarıyer’le karşılaşacak.

02.05.2015 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta iddiası kalmayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor sezonun son maçında yarın İstanbul'da Sarıyer'le karşılaşacak. Diyarbakır ekibi, bugün havayolu ile İstanbul'a gitti.

Spor Toto 2. Lig'de normal sezon yarın oynanacak maçlarla tamamlanacak. Göztepe'nin şampiyon olarak PTT 1. Ligi'ne yükselmeyi garantilediği Kırmızı Grup'ta Bandırmaspor, Hatayspor ve İnegölspor'dan sonra play-off oynamaya hak kazanacak 4. ve son takım belli olacak. Ligde iddiası kalmayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, play-off'a kalacak son takım olmak için kazanmak zorunda olan Sarıyer'e konuk olacak.

Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda saat 15.30'da başlayacak maçı Ankara bölgesi hakemi Erkan Özdamar yönetecek.

DEPLASMAN GALİBİYETİNE HASRET

Bu sezon deplasmanda oynadığı lig maçlarında galibiyet alamayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, 16 dış saha maçında 7 beraberlik ve 9 yenilgi aldı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, ligin ilk yarısında Sarıyer'le kendi sahasında oynadığı maçı ise 0-0 tamamlamıştı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement