Menemen Belediyespor, Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Menemen Belediyespor, Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Menemen Belediyespor, Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto 2. Lig'in iddialı ekiplerinden Menemen Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

07.07.2015 13:04  Güncelleme: 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig'in iddialı ekiplerinden Menemen Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz sezon Play-off'ta elenerek PTT 1. Lig'in kapısından döndüklerini hatırlatan Menemen Belediyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, bu kez hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

Yeni sezona 6 yeni transferle girmeye hazırlanan Menemen Belediyespor, hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Selahaddin Dinçel yönetiminde Çavuş Tesisleri'nde bir araya gelen futbolcular, ilk antrenmanlarını yaptı.

Geçtiğimiz yıl Play-off'ta elenerek PTT 1. Lig'in kapısından dönen ve hedefine bu sezon ulaşmayı hedefleyen sarı-lacivertliler, geçtiğimiz sezon kadrosunda yer alan 18 futbolcusu ile yoluna devam ederken; Umut Kaya, Mehmet Al, Mustafa Şen, Fevzi Can Bozkuş, Selim Şahin ve Mert Can Tunca'yı da renklerine bağladı.

Takımın iskeletini koruduklarını belirten Menemen Belediyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, "Transfer konusunda hata yapmak istemiyoruz. İyi mücadele ederek takımın ligi şampiyon olarak bitirmesine katkı sağlayacak futbolcuları kazanmaya çalışıyoruz. Giden ve takıma yeni katılan futbolcularla bir değişim yaşandı. Bu değişimin bizi hedefimiz olan şampiyonluğa taşıyacağına inanıyoruz" dedi.

Sarı-lacivertli ekibin yeni sezon hazırlıklarını 4 hafta kulüp tesislerinde sürdüreceğini de açıklayan Dinçel, daha sonra kampın başlayacağını ifade etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Menemen Belediyespor, Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement