Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da futbolculardan Hüseyin Kar, kalan 6 haftada en iyi sonuçları alıp, şampiyonluğu Malatya'ya getirmek istediklerini söyledi.

01.04.2014 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da futbolculardan Hüseyin Kar, kalan 6 haftada en iyi sonuçları alıp, şampiyonluğu Malatya'ya getirmek istediklerini söyledi.

Kar, geride kalan 2 haftada kazanarak, ligde zirve yarışına yeniden ortak olduklarını belirterek, "Takım olarak güzel bir seri yakalamak istiyorduk. Haftalardır takım arkadaşlarımızla seri yakalamamız gerektiğini konuşuyorduk. Ama bir türlü istediğimizi gerçekleştiremedik. İyi oynayıp, kazanamadığımız maçlar oldu. Bunun yanında kötü oynayıp, galip geldiğimiz karşılaşmalar da oldu. Artık bunların hepsi geride kaldı" dedi.

"HER MAÇI AYRI DÜŞÜNMELİYİZ"

Her maçın kendileri için ayrı ayrı öneminin olduğunu ifade eden tecrübeli futbolcu, "Kalan 6 maçımız değil, önümüzde bizim için önemli olan bir maç var. O maç da Konya Anadolu Selçukluspor karşılaşması. Her maçı ayrı ayrı düşünmeliyiz. Konya Anadolu Selçukluspor maçını kazandığımızda, çok daha farklı şeyler kazanacağımızın farkındayız. Onun için şu an sadece Konya Anadolu Selçukluspor maçını düşünüyoruz. Oradan alacağımız 3 puanla, her şey farklı olacak" şeklinde konuştu.

"6 PUAN TAKIMA OLUMLU YANSIDI"

Kar, galibiyet serisini sürdürmek istediklerini dile getirerek, "Kazandıkça geçmiş unutuluyor. Kazandıkça öz güvenimiz yerine geliyor. Moral, motivasyonumuz da artıyor. İki haftadır iyi mücadele ediyoruz. 2 maçta alınan 6 puan takıma da olumlu yansıdı. Takımda hava da değişti. Her şey şu anda çok daha güzel. İnşallah galibiyetlerin devamı gelir ve hedefimize ulaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

"PERFORMANSIMDAN MEMNUN DEĞİLİM"

Kendi performansı hakkında da değerlendirmede bulunan tecrübeli futbolcu, "Kendi performansımdan memnun değilim. Ligin ilk yarısını maç oynamadan geçirdim. Biraz onun sıkıntılarını yaşıyorum. Fizik olarak topladım ama biraz sıkıntı yaşıyorum. Ligin bitmesine az zaman kaldı. Ben de eski performansımı yakalamayı çok istiyorum. İnşallah son haftalarda takıma daha büyük katkı sağlarım. Kalan haftalarda istediğimiz sonuçları alıp, şampiyon olmak istiyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement