Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Mehmet Gürkan Öztürk, futbolcular olarak üzerilerine düşeni en iyi şekilde yerine getirip, Yeni Malatyaspor’u PTT 1. Lige taşımak istediklerini söyledi.

22.08.2014 18:15

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Mehmet Gürkan Öztürk, futbolcular olarak üzerilerine düşeni en iyi şekilde yerine getirip, Yeni Malatyaspor'u PTT 1. Lige taşımak istediklerini söyledi.

Golcü futbolcu Öztürk, gruptan direkt çıkıp şampiyon olmak istediklerini belirterek, "Öncelikle hocalarımın ve arkadaşlarımın ellerine ayaklarına sağlık. İyi bir kamp dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Bu sene tek hedefimiz şampiyonluk. Direkt gruptan çıkarak şampiyon olmak istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımıza Malatya etabında devam edeceğiz. Takıma 4 gün önce transfer oldum. Sanki 1-2 aydır takımdayım gibi. Takımda herkes çok iyi. Arkadaşlık ortamı çok güzel. İnanıyorum ki bu birlik ve beraberlik bizi mutlu sona ulaştıracak" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement