Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Mustafa Uğur, liderliği sürdürmek ve sezonu lider tamamlamak istediklerini söyledi.

12.11.2014 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Mustafa Uğur, liderliği sürdürmek ve sezonu lider tamamlamak istediklerini söyledi.

TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan Uğur, ligin 12. haftasında yeniden lider olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, liderliklerini sürdürmek istediklerini dile getirdi.

Tecrübeli teknik adam, Fethiyespor karşısında önemli bir 3 puan aldıklarını ifade ederek, "Müsabakaların kolay geçmeyeceğini her defasında söylüyorum. Zorlu müsabakalar oynuyoruz. Özellikle de Malatya'daki müsabakalar çok sağlıklı olmuyor. Çünkü burada gelen takımların 7-8 kişi ile hiç çıkmadan, blokları bozmadan, galibiyet adına oynamaması bizim işimizi zorlaştırıyor. Tabi gol pozisyonlarını da değerlendiremeyince karşılaşma sağlıklı olamıyor. Zaten bu tür karşılaşmalarda üretken de olamıyorsunuz. Ama şart ne olursa olsun galibiyet güzel bir şey. Oyuncularımı Fethiyespor karşılaşmasında aldıkları galibiyetten dolayı kutluyorum. Gerçekten önemli bir galibiyet alarak, rakiplerimizin puan kaybettiği bir haftada kazanarak, liderlik koltuğuna oturduk. Lider olmak bizim için önemli ama lider olarak kalmak ve sezonu lider olarak bitirmek daha da büyük önem taşıyor. Allah'ın izniyle bu inanç ve kararlılıkla oynayacağımız müsabakalarla, Yeni Malatyaspor'u hedefine ulaştırmış olacağız. Kolay olmayacak ama bu inanç ve birliktelik bizi hedefe götürecektir" dedi.

"ŞAMPİYONLUK HAYALİMİZE ULAŞMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ"

Uğur, Yeni Malatyaspor'un şampiyonluk hayali olduğunu ve bu hayali gerçekleştirmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Şampiyonluğa ulaşma adına çeşitli riskler aldıklarını dile getiren tecrübeli teknik adam, şunları söyledi: "Başarıya giderken çeşitli riskler almak zorundasınız. Bu riskler, bugün bizim adımıza artı yönde gelişti. Kazandığımız zaman çok şeyi kazanacağımızı biliyorduk. Fethiyespor karşısında da defans oyuncusu Ersin Veli'yi forvette oynatma ihtiyacını hissettik. Futbolun içerisinde doğal, taktiksel bir değişiklik yaptık. Bununda faydasını gördüğümüzü düşünüyorum. Risk almadan da başarı olmaz. Hep diyoruz, 'bir şey hayal edilmeden o gerçekleşmez.' Bizim de şampiyonluk hayalimiz olduğu için, oraya ulaşma adına ne gerekiyorsa elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz."

"TAKIMIMIZDA AİLE ORTAMI VAR"

Uğur, futbolcular arasındaki arkadaşlığın kendilerini çok memnun ettiğini ve bu birlikteliğin başarıyı beraberinde getireceğine inandığını belirtti.

Takımda aile ortamının olduğuna dikkat çeken Uğur, "Bir futbol takımı bir çok şeyiyle şampiyon olur. Ama bir aile ortamında çok fazla bulunulmaz. Bu takımın en önemli özelliği bir aile ortamının olmasıdır. Oyuncu grubu arasında iyi bir diyalog var. Aile olarak birbirleriyle bağları var. Bunun yanında çalışmalardaki ciddiyetleri başarı için çok önemli. Bu bizim için büyük bir şans" diye konuştu.

"HER MÜSABAKAYA FİNAL HAVASINDA HAZIRLANIYORUZ"

Ligdeki her müsabakaya final gözüyle baktıklarını kaydeden Uğur, "Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubu, Kırmızı Gruba göre daha zayıf görüyorlardı. Ben bunun tam tersini düşünüyorum. Bu grup, hiç zayıf bir grup değil. Bu grupta her takım, her takımı yenebilir. Haftalar önce Konya Anadolu Selçukluspor, Ofspor ve Körfez İskenderunspor'un seri galibiyetler alarak, nerelere geldiğini görebiliyoruz. Eğer konsantrasyon eksikliğiniz olursa, bu grupta müsabakayı kaybedersiniz. O yüzden biz işimizi çok sıkı tutma gayreti içerisindeyiz. Çünkü kazanma ve hedefe gitme adına her müsabakayı final olarak oynamak zorundayız. Eğer bu moddan çıkarsak sorun yaşarız. Bu anlamda biz ve oyuncularımız bu anlayıştan geri adım atmayacağız. Her müsabaka bizim için final olacak ve her müsabakaya aynı ciddiyetle hazırlanacağız" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik adam, Aydınspor 1923 maçını kazanıp, yollarına iyi bir şekilde devam etmek istediklerini belirterek, "Bizim için iç saha, dış saha anlayışı yok. Aydınspor 1923 maçının zor geçeceği aşikar. Deplasmanda bir final maçı oynayacağız. Bu final maçını kazanmak istiyoruz. Rakibimizi de tanıyoruz. Ona göre de hazırlanıyoruz. Müsabakayı kazanma arzusuyla Aydın'a gideceğiz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement