Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da, takımın yeni teknik patronu Feyyaz Uçar, takımın Antalya’daki kamp çalışmalarına katıldı.

29.12.2014 15:36

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da, takımın yeni teknik patronu Feyyaz Uçar, takımın Antalya'daki kamp çalışmalarına katıldı.

Yeni Malatyaspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Side'deki The Sense Deluxe Otel'de sürdürüyor. Cuma gününden bu yana kulüp antrenörleriyle hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılılarda, takımın yeni teknik direktörü Feyyaz Uçar kampa katıldı.

"ŞAMPİYONLUĞA EN GÜÇLÜ ADAY BİZİZ"

Antalya'daki ilk gününde futbolcularla bir toplantı yapan teknik patron Feyyaz Uçar, yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Uçar, grubun en büyük şampiyonluk adayı olduklarını belirterek, "Yeni Malatyaspor yönetimi sezon başında iyi bir kadro kurmuş. Tecrübeli futbolcularsınız. Şampiyonluğun en güçlü adayı biziz. İyi bir hazırlık dönemi geçirip, ikinci yarıda istediğimiz sonuçları almalıyız. Sezon sonunda da Yeni Malatyaspor'u hak ettiği yere taşımak için hepimiz elimizden geleni yapacağız" dediği öğrenildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement