Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, ara transfer çalışmalarını 4 Ocak Pazar günü kendi sahasında Ankaragücü ile yapacağı erteleme maçının sonrasına bıraktı.

29.12.2014 17:00

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, ara transfer çalışmalarını 4 Ocak Pazar günü kendi sahasında Ankaragücü ile yapacağı erteleme maçının sonrasına bıraktı.

Takımdan ayrılacak futbolcuların durumunun bu maçtan sonra teknik heyetin vereceği rapora göre netleşeceği öğrenilirken, yönetimi ise Ankaragücü maçından sonra maddi konularda önemli bir sınav bekliyor. Sezon başından beri peşinatların yüzde 70'i ve maç başı alacaklarını alamayan futbolculara devre arasında ödeme sözü verilmişti.

EN AZ 2 MİLYON LİRA GEREKİYOR

Galatasaray maçının hasılatı, forma ve stat içi reklam, kupa ve İddaa gibi gelir kalemlerinden biriken paralarla ödeme yapmayı planlayan yönetimin, ikinci yarı öncesinde en az 2 milyon lira ödeme yapması gerektiği ifade ediliyor. Yönetim, biriken alacakları toplu olarak ödeyerek takımın ligin ikinci yarısına sorunsuz girmesini hedefliyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement