Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Tekirdağspor Teknik Direktörü Tevfik Saygılı, pazar günü oynayacakları Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçından ne olursa olsun puan veya puanlarla ayrılmak istediklerini söyledi.

12.09.2015 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Tekirdağspor Teknik Direktörü Tevfik Saygılı, pazar günü oynayacakları Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçından ne olursa olsun puan veya puanlarla ayrılmak istediklerini söyledi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Tekirdağspor, ligin 4'üncü hafta karşılaşmasında sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk edecek. Karşılaşma öncesi maçı değerlendiren Tekirdağspor Teknik Direktörü Tevfik Saygılı, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçında alınacak puanın Tekirdağspor için çok önemli olduğunu belirterek, "Bu hafta kendi evimizde Erzurumspor'la oynayacağız. Erzurumspor bu ligin önemli takımlarından birisi. Şampiyonluk hedefiyle kurulmuş önemli oyuncuları olan bir takım. Bizim için iyi bir maç olacak, zorlu bir maç olacak. Hafta arası rakip, kupa maçı da oynamadı. Bize göre daha diri. Biz hafta içi kupa maçında 120 dakika oynadık ama şartlar ne olursa olsun kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Kazanamıyorsak kaybetmemek için çalışacağız. Taygun Vurgun ve Hicabi Demir bu maçta cezalı, onlar sahada olmayacak. Hem kendi durumumuza bakacağız hem de rakibin durumuna bakarak uygun bir kadroyla sahaya çıkıp elimizden geleni yapmaya çalışacağız" dedi.

"SEYİRCİ DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ"

Seyirci desteğinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Saygılı, "Bu dönemde seyirci desteğinin ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Sonuçta Tekirdağspor şehrin bir tane takımı. 13-14 sene sonra lige çıkmış bizlere destek olsunlar. İnşallah bu takım 3-4 hafta sonra daha uyumlu bir takım haline gelerek belli bir raya oturacaktır" ifadelerini kullandı.

"ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARDA DAHA İYİ TAKIM OLACAĞIZ"

Önümüzdeki haftalarda daha iyi takım haline geleceklerini ifade eden Saygılı, "Hala antrenman eksiği olan, daha tam hazır olmayan oyuncularımız var. Transferden genç gelen oyuncularımız var. 3-4 hafta sonra daha iyi takım olacaktır. Pazar günü herkesi maça bekliyoruz. İnşallah herkes için iyi bir maç olur. Geçen hafta Nilüferspor'a 2-1 kaybettik. İlk devresini fena oynamadığımız bir maçtı ama ikinci devresi bizim için hoş değildi. Oyuncular özellikle Maltepe maçındaki ezikliği yaşadılar. O bizim için bir doping oldu aslında. 120 dakika 9 kişi kaldığımız maçı penaltılara götürdük. Maltepe maçını aslında biz oyunun içerisinde bitirebilirdik. 8-9 tane net pozisyon vardı 2 tane verilmeyen golümüz vardı ofsayt gerekçesiyle. Orada bitecek maçı sonuna kadar götürdüler. O maç önemli bir doping oldu bize. Bu maçta da önemli bir takıma karşı önemli bir maç oynanacak. Çok önemli insanlar gelecek burada oynanan maçı izlemeye. Oyuncular için de farklı bir maç olacaktır, farklı bir motive olacaktır. Seyircinin her katkısının çok önemli olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Maltepespor'la oynanan kupa maçında kırmızı kart gören Taygun Vurgun ile Hicabi Demir ve sakatlığı bulunan Emirhan Küre dışında eksikleri bulunmadığını söyleyen Saygılı, "İnşallah iyi bir oyun ortaya kayarak Tekirdağ halkına güzel bir maç izleteceğiz" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement