Spor Toto Süper Lig: Çaykur Rizespor 3-1 Akhisar Belediyespor - Son Dakika
Spor

Spor Toto Süper Lig: Çaykur Rizespor 3-1 Akhisar Belediyespor

Süper Lig'in 32. haftasında evinde Akhisar Belediyespor'u konuk eden Rizespor, sahadan 3-1 galibiyetle ayrıldı ve ligde kalmayı garantiledi.

18.05.2015 22:09

Kazanması halinde ligde kalması garanti olacak olan Rizespor maça baskılı başladı ancak golü ilk yarının son anlarında Kweuke'nin şık kafa golüyle buldu.

Karşılaşmanın ilk yarısı Rizespor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda hız kesmeyen Karadeniz ekibi, 50. dakikada bu kez Deniz Kadah ile golü buldu.

Akhisar Belediyespor'un bu gole cevabı gecikmedi. 55. dakikada Kadir Keleş'le farkı bire indiren Ege tamsilcisi, maça tutunmayı başardı.

Karşılaşmanın son 10 dakikalık bölümüne girilirken gol için yüklenen Akhisar'ın defansında verdiği açığı iyi değerlendiren Sercan Kaya, Rizespor'u rahatlatan golü kaydetti ve maçın skorunu belirledi. 3-1.

Bu galibiyetle puanını 34'e yükselten Rizespor, en yakın rakibi Balıkesirspor ile arasındaki farkı 8'e yükseltti ve ligde kalmayı garantiledi. Lige ilk veda eden Kayseri Erciyesspor'un ardından ligden düşen diğer takımlar ise Kardemir Karabükspor ve Balıkesirspor oldu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Spor Toto Süper Lig: Çaykur Rizespor 3-1 Akhisar Belediyespor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mete b.: Geçen sene bu takımı sırtlayan futbolcular nerde şimdikiler nerde. Değerlerini anlayamamışız. Dua edelim fenerbahçe var. Olmasaydı küme düşmüştük 0 0 Yanıtla

Advertisement