Spor Toto Teşkilatından Seydişehir'e Destek - Son Dakika
Yerel

Spor Toto Teşkilatından Seydişehir'e Destek

Spor Toto Teşkilatından Seydişehir\'e Destek

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir’in Kırsal mahallerine yapılması planlanan sentetik çim saha yapımı için Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’ndan 600 bin lira hibe desteği aldı.

23.06.2015 16:32

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir'in Kırsal mahallerine yapılması planlanan sentetik çim saha yapımı için Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'ndan 600 bin lira hibe desteği aldı.

Gençleri ve çocukları internet kafe ortamlarından uzak tutmak için sportif faaliyetlere önem veren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir'e kazandırılacak çok amaçlı spor sahaları için Spor Toto Teşkilat Başkanı ile protokol imzaladı.

İmzalanan protokol kapsamında yapılacak sahalar için ihaleye çıkılacağını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Projelerimize devam ediyoruz. Sosyal ve sportif aktivitelerimize hız kazandırıyoruz. Gençlerimizin internet kafelerde, bilgisayar başlarında kaldırarak sosyal aktiviteler içerisine alarak fiziksel ve ruhsal gelişimlerinin sağlanmasına önem veriyoruz. Sportif faaliyetlere yönelik çalışmalarımız ve yatırımlarımız devam ediyor. Sağlıklı ve sportif gençlerin yetişmesinde çok büyük katkı sağlayacak proje, çocuklarımıza, gençlerimize, hayırlı olsun. Ben desteklerinden dolayı Spor Toto Teşkilat Başkanlığına çok teşekkür ederim" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Spor Toto Teşkilatından Seydişehir'e Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement