Sporcu Çocuklara Malzeme Desteği - Son Dakika
Spor

Sporcu Çocuklara Malzeme Desteği

Sporcu Çocuklara Malzeme Desteği

Sokakta çalışan çocukların spora kazandırılması amacıyla başlatılan projeye, iş adamlarından malzeme desteği geldi.

03.02.2015 12:31  Güncelleme: 11:13

Batman'da bir inşaat şirketinin sponsorluğunda, sokakta çalışan, dar gelirli ve yoksul çocukların futbol eğitimi gördüğü sentetik çim sahada 100 sporcuya eşofman, krampon desteğinde bulunuldu.

Dağıtım törenine Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Burak Eren, Halk Eğitim Müdürü Osman Atmalar, Gençlik Merkezi Müdürü Güner Arı ve sporcular katıldı.

Malzeme dağıtım töreninde hazır bulunan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik; "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzün ortaklığıyla yapılan bu etkinlik bizleri son derece mutlu etmiştir. Kurumlar arası iş birliği içerisinde çocuklarımızın eğitilmesi bizleri sevindirmiştir. Bugün her şeyi devletten beklenilmeyeceğini görüp bu ana şahitlik yaptık. Sponsor olan Net-Yol İnşaat şirketinin sahibi Vecrin Nasıroğlu'na tüm çocuklar adına teşekkür ediyorum. İnşallah bu örnek bir davranış olur ve devamı gelir. " diye konuştu. Çelik daha sonra çocuklarla tek tek ilgilenerek, eğitim durumlarını ve babalarının ne iş yaptığını sordu. Ardından söz alan Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Burak Eren ise, Batman'da sponsorluk yasasının artması ve tüm spor branşlarına yayılmasını istedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Sporcu Çocuklara Malzeme Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement