Sporcu Eğitim Merkezi'nden Sporculara Giysi Yardımı - Son Dakika
Yerel

Sporcu Eğitim Merkezi'nden Sporculara Giysi Yardımı

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sporcu Eğitim Merkezi’ndeki öğrencilere giysi yardımı yapıldı.

17.04.2014 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sporcu Eğitim Merkezi'ndeki öğrencilere giysi yardımı yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Spor Şube Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Sporcu Eğitim Merkezi Müdürü Bülent Tilkidöğen, Sporcu Eğitim Merkezi'nde düzenlenen törenle öğrencilere hediyelerini verdi.

Arısoy, Sporcu Eğitim Merkezi'nde yatılı olarak spor yapan sporculara moral amacıyla pantolon ve tişört hediye ettiklerini belirterek, "Sporcu Eğitim Merkezimizde atlet, kayakçı ve güreşçi olmak üzere 40'ın üzerinde öğrencimiz bulunuyor. Burada kalarak eğitim gören tüm sporcularımızın barınma ve eğitim ihtiyaçlarını Spor Genel Müdürlüğümüz karşılıyor. Biz de öğrencilerimize elbise dağıtarak onlara moral verdik" dedi.

Antrenörlerden bilgi alan Arısoy, sporcuların eğitimlerinin yanı sıra kültürel etkinliklerde de sosyalleşmelerini sağlamak amacıyla da etkinlikler düzenlediklerini kaydetti. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sporcu Eğitim Merkezi'nden Sporculara Giysi Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement